30.06.2023
Si-au facut conturi pe TikTok! Ce povestesc Adriana Ochisanu si Corina Tepes despre aceasta platforma: „Am vreo 4-5 luni de cand mi-am facut” - VIDEO

Doua interprete indragite, Adriana Ochisanu si Corina Tepes au fost invitatele emisiunii „Gusturile se Discuta”, care au demonstrat cat de talentate sunt si la gatit. Alaturi de ele s-a aflat si Dianna Rotaru.

Intrebate de catre Dianna Rotaru de cat timp au cont pe TikTok, Corina Tepes a raspuns: „Eu sunt novice. Am 2-3 luni”, iar Adriana Ochisanu a adaugat: „Sunt noua pe aceasta platforma. Am vreo 4-5 luni de cand mi-am facut. Altii deja au de un an si ceva. Trebuie sa fim in pas cu noile tendinte si noile tehnologii”.

De asemenea, Corina Tepes a mentionat care este hobby-ul ei. „Nu prea am timp de ele daca sincer. Hobby-ul meu este sa dorm. Cat mai mult sa dorm”, a spus interpreta.

Totodata, Adriana Ochisanu a recunosct ca uneori mai are nevoie de cate o pauza pentru a reveni mai apoi cu si mai multe forte. „Cateodata mai obosim de aceasta rutina. In orice domeniu exista aceast entuziasm, dar la un moment dat obosesti si vrei putin respiro”, a mentionat aceasta.

Vezi emisiunea integrala pentru a afla la cine a ajuns de aceasta data tigaia.

Articole din aceeasi categorie