06.04.2024
Anastasia Nichita - mesaj emoționant pentru logodnicul său după pierderea luptei de la Paris: „Din păcate așa e sportul vostru...” - FOTO

Logodnicul Anastasiei Nichita, Valeriu Mircea a avut ieri o luptă la Paris, pe care din păcate a pierdut-o. Anastasia a fost alături și a venit în mediul online cu un mesaj emoționant, imediat după luptă.

Anastasia Nichita a fost alături de logodnicul său la una din cele mai importante lupte din viața lui, pe care Valeriu a pierdut-o.

Luptătoarea a ales să publice în mediul online un mesaj „Noi știm prin câte ai trecut și cât de greu ți s-a dat această pregătire de care practic nici nu ai avut parte. Tu deja ai făcut istorie prin faptul că la o lună după lupta grea pe care ai avut-o în Cehia ai acceptat să te lupți iar și să slăbești 13 kg într-un timp foarte scurt. Esti un munte de caracter si perseverență si mă mândresc cu tine. Din păcate așa e sportul vostru, prea dur.
Cu siguranță vei reveni mai puternic, știu, sunt convinsă. Te iubesc si voi fi lângă tine indiferent de orice! Împreună și la bine și la greu, MEREU”.

Anastasia Nichita este o luptătoare din Republica Moldova în stil lupte libere. A câștigat medalia de aur la proba feminină de 59 de kilograme la Campionatul European de Lupte din 2020, desfășurat la Roma. În același an, a luat aurul la aceeași probă la 2020 Individual Wrestling World Cup, competiție organizată în locul Campionatului Mondial.

Articole din aceeasi categorie