27.03.2023
Anastasia Nichita, dezvaluiri despre moartea fratelui sau: „La noi a fost o relatie mai mult decat frate si sora, noi am fost si tata si mama unul pentru altul” - VIDEO

Anastasia Nichita, campioana mondiala la lupte libere a facut dezvaluiri sincere in cadrul interviului Titania podcast.

Campioana a vorbit despre greutatile prin care a trecut, una dintre care este moartea fratelui sau: „Eu datorita lui am inceput sa fac sportul acesta. Eu personal la fiecare campionat pana a se intampla tragedia, el era cel care ma suna si era foarte mandru de mine, bucuros, ma astepta acasa mereu, dar anume dupa ce s-a intamplat toata aceasta situatie veneam dupa campionate acasa si asteptam sa ma sune si el nu ma suna. Pentru mine asta era foarte dificil, devastator chiar.”

„Eu acum ma uit printre pozele noastre si realizez ca foarte putine poze impreuna aveam, chiar astazi ma uitam la o poza unde noi eram mici, vorbeam cu Valeriu si ii aratam poza si i-am zis ca asa ma ia cate un dor cateodata. Pentru ca noi am crescut de mici impreuna, practic pana la 16 ani, pana in clasa a 9-a noi am fost impreuna si la gradinita, si la scoala, si la antrenamente, si acasa, si peste tot.”

„Eu am fost cumva pana in acesta perioada ca sora mai mare, chiar daca eu eram mai mica. Eu il ajutam pe el la lectii, eu ii faceam lectiile cateodata, eu aveam grija ca hainele lui la antrenament sa fie curate. La noi a fost o relatie mai mult decat frate si sora, noi am fost si tata si mama unul pentru altul.”

Putini ar accepta aceasta provocare! Marinela Bezer i-a organizat o surpriza plina de adrenalina, sotului ei, cu ocazia zilei lui de nastere: „Daca murim, murim impreuna” - FOTO/VIDEO

„Dupa un an dupa decesul fratelui meu l-am cunoscut pe Valeriu, logodnicul meu. Iar la noi e asa o situatie ca si eu am pierdut un frate, si el a pierdut un frate. El m-a cunoscut pe mine exact dupa o luna de la decesul fratelui lui.”

Anastasia Nichita a mai povestit si despre un alt subiect dureros pentru ea si anume divortul parintilor, cand ea avea doar 4-5 anisori: „Nu pot sa zic ca tata mi-a lipsit, tot ce tin minte ce e legat de el, astea sunt batai, cum el venea beat acasa. Eu l-am iertat fiindca am zis ca fiecare cu viata lui. Adica eu nu ma implic in viata lui si el nu se implica in viata mea. Eu nici nu stiu daca o sa-l chem la nunta mea, nu cred ca are rost sa vina.”

E Ziua Mondiala a Teatrului! Vezi un top al celor mai indragite cupluri de actori din Moldova - FOTO

Vezi aici video integral:

Anastasia Nichita este o luptatoare din Republica Moldova in stil lupte libere. A castigat medalia de aur la proba feminina 59 kg la Campionatul European de Lupte din 2020, desfasurat la Roma. In acelasi an, a luat aurul la aceeasi proba la 2020 Individual Wrestling World Cup, competitie organizata in locul Campionatului Mondial.

O moldoveanca va aparea in serialul international „The Power”! Vezi ce a povestit actrita Catalina Cazacu despre filmari, dar si teaser - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie