15.07.2022
Anastasia Fotachi si Gabriel Stati au „evadat” intr-o vacanta la mare! Vezi ce destinatie in stil baroc au ales cei doi - FOTO

Indragitul cuplu format dintre modelul Anastasia Fotachi si omul de afaceri Gabriel Stati a ales sa diminueze un pic din stresul si forfota de inainte de nunta si sa mearga intr-o vacanta bine-meritata.

De aceasta data, cei doi au ales ca sa viziteze Italia, iar locul in care au mers a fost chiar vestitul castel „Castello Flotta”.

Castello Flotta, Mandatoriccio - Menu, prezzi, recensioni del ristorante

Castello Flotta si-a bucurat vizitatorii cu ovedere panoramica spre mare, iar pozele surprinzatoare postate de Anastasia nu fac decat sa confirme acest lucru.

Imbracata intr-o rochie lejera de vara, Anastasia radia de fericire in timp ce se scalda in bratele si sarutarile partenerului sau.

Natalia Gordienko isi canta fericirea! Artista a lansat o piesa speciala filmata la Miami, in care apare fiul sau Christian, dar si barbatul alaturi de care traieste o poveste de dragoste - FOTO/VIDEO

Internautii s-au grabit sa ii asalteze pe viitorii soti cu comentarii de incurajare si apreciere: „Dragostea invinge totul. Amar la tineri/ Vacanta placuta/ Va doresc o viata fericita impreuna”, au scris ei. 

Billie Eilish a slabit considerabil dupa ce s-a despartit de iubitul ei! Vezi cum arata acum interpreta - FOTO

 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Moldova si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Modelul a devenit cunoscut dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova” in 2015, totodata aceasta urmeaza sa se casatoreasca in aceasta toamna cu omul de afaceri Gabriel Stati.

Anastasia Fotachi, despre despartiri de Gabriel Stati si gelozie - Stiri.md  - Stiri.md
Asta da, iubire! Anastasia Fotachi a primit in dar un buchet cat ea de mare

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie