12.10.2019
Anastasia Fotachi – sarut pasional cu Gabriel Stati pe un debarcader. „Te iubesc!”
Relatia dintre modelul Anastasia Fotachi si omul de afaceri, Gabriel Stati, devine din ce in ce mai puternica. Modelul nu scapa nicio ocazie sa publice noi imagini in bratele boyfriend-ului cu 19 ani mai mare decat ea.

Recent, aceasta a impartasit cu urmatorii sai doua fotografii care-i suprind pe indragostiti la mare. Anastasia si Gabriel poarta tinute practic asortate, optand ambii pentru o pereche de blugi albastri si malete negre.

Intr-o imagine cei doi se afla intr-un local, iar milionarul o strange cu ardoare pe Anastasia, care e parca trasa prin inel. Aceasta a pus si un hashtag sugestiv „iubesc”.

In cea de doua fotografie, Gabriel Stati o tine in brate pe aleasa inimii sale si cei doi se saruta pasional, pe fundalul romantic al marii.

Amintim ca Anastasia are 24 de ani, iar omul de afaceri, Gabriel Stati - 43 de ani. Milionarul a fost casatorit cu Natalia Diacov, fiica lui Dumitru Diacov si are cu ea 3 copii.

Relatia lui cu Anastasia Fotachi a fost dur criticata la inceput de internauti, dar in ciuda tuturor zvonurilor, acestia par sa fie fericiti.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie