17.09.2019
Anastasia Fotachi – rasfatata regeste de ziua sa de nastere. Ce cadouri pretioase a primit iubita lui Gabriel Stati
Cunoscutul model din Moldova a implinit ieri 24 de ani. Aceasta si-a sarbatorit frumoasa varsta alaturi de cei mai aproapiati oameni - prieteni, familie si iubit.

Anastasia a ales pentru evenimentul festiv unul dintre cele mai cochete localuri din capitala si a avut intreaga sala decorata cu baloane roz. Modelul a primit o multime de flori, care ulterior au devenit si ele parte din decor.

In aceasta zi speciala nu au putut lipsi de langa ea prietenele sale cele mai bune, printre care Viorela Dimici, Ana Badaneu si Adela Prisacaru.

Un alt invitat pretios a fost si iubitul Anastasiei – milionarul Gabriel Stati. Cei doi apar extrem de tandri intr-o imagine postata de model pe Instagram.

Frumoasa moldoveanca a fost o rasfata si la capitolul cadouri, iar cu unul a tinut neaparat sa se laude pe retelele de socializare. Aceasta a primit in dar o bratara din aur alb si diamante, marca Cartier, aranjata cochet intr-un buchet de flori. Conform site-ului oficial Cartier, aceasta valoreaza cateva mii de dolari. Nu stim cine a fost atat de generos cu satena, putem doar sa presupunem ca nimeni altul decat iubitul ei. 

Tanara pare sa fi aprecit enorm gestul, intrucat la dejunul de a doua zi a tinut neaparat sa poarte bratara.

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie