03.06.2022
Amber Heard nu poate plati despagubirile. Actrita ii datoreaza 10,4 milioane de dolari lui Johnny Depp

Amber Heard nu poate plati despagubirile. Actrita a pierdut procesul impotriva lui Johnny Depp. Juratii au decis ca trebuie sa-i plateasca daune in valoare de 10,4 milioane de dolari fostului ei sot.

Juratii au decis ca actrita l-a defaimat in presa pe actor atunci cand in 2018 a scris un editorial de opinie pentru Washington Post. Chiar daca s-a ajuns la concluzia ca amindoi s-au defaimat reciproc, Johnny Depp a primit castig de cauza, scrie news.ro.

What did Amber Heard confess during johnny Depp's Defamation trial? 'rage &  uncontrolled violence' - TheRecentTimes

Amber Heard nu poate plati despagubirile

Intrebata de NBC, Elaine Bredehoft, avocata lui Amber, a spus ca actrita nu poate plati cu siguranta suma de 10,4 milioane de dolari despagubiri: „Exista o cantitate enorma de dovezi care au fost anulate in acest caz!”, a adaugat ea. Avocata a mai spus ca Amber a fost pur si simplu „demonizata” de avocatii lui Johnny. Acesta spera ca clienta sa sa ia decizia de a face apel.

In cazul in care Amber Heard nu are banii necesari pentru a plati despagubirile, se pare ca actrita are la dispozitie mai multe optiuni. Ea ar putea face reurs, banii se pot deduce din incasarile viitoare, poate declara falimentul sau Johnny Depp poate renunta la daune.

Amber Heard si Johnny Depp au aparut la Toronto International Film Festival, in 2015. Ea a purtat o rohie neagra cu decolteu, par blond lung, el a purtat un costum gri, cu o camasa rosie

Johnny Depp si Amber Heard au avut una dintre cele mai controversate relatii. La Toronto International Film Festival, din 2015, cei doi au aparut impreuna pe covorul rosu.

Dorian Popa si-a cumparat bolid de aproape 300.000 de euro. Are de asteptat sapte luni pentru a intra in posesia noii lui masini

13 ore a durat deliberare juratilor din tribunalul de langa Washington, acolo unde a avut loc procesul. 7 jurati au decis in cele din urma ca Johnny Depp are dreptate.

I-au acordat daune 10 milioane de dolari. Inca 5 milioane de dolari au fost trecute ca despagubiri punitive.

Desi Amber nu a dat numele lui Johnny Depp in acel articol, juratii au concluzionat ca Amber a facut declaratii false. Ea a spus atunci ca este victima „violentei domestice” si ca actiunile ei au fost „rau intentionate”.

Johnny Depp trebuie sa-i plateasca si el lui Amber Heard despagubiri in valoare de 2 milioane de dolari. Juratii considera ca si el a defaimat, personal sau prin avocati.

Johnny Depp-Amber Heard Defamation Trial: Heard Claims Depp Raped Her -  Rolling Stone

Jennifer Lopez, Instagram vs. realitate. Cum se transforma imaginea superstarului american atunci cand nu apeleaza la filtre si editari - FOTO

Cum au reactionat cei doi dupa aflarea verdictului

Dupa terminarea procesului, atat Amber, cat si Johnny Depp au facut declaratii publice. In timp ce Amber Heard a spus „Sunt devastata. Muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face fata puterii, influentei mult mai mari ale fostului meu sot”, Johnny Depp le-a multumit tuturor ca isi poate relua viata.

„Si sase ani mai tarziu, juriul mi-a dat viata inapoi. Sunt cu adevarat umilit. Decizia mea de a urmari acest caz, cunoscand foarte bine inaltimea obstacolelor legale cu care ma voi confrunta si spectacolul inevitabil, mondial, din viata mea, a fost luata doar dupa o gandire considerabila. Doresc sa recunosc munca nobila a judecatorului, a juratilor, a personalului instantei si a serifilor care si-au sacrificat timpul pentru a ajunge la acest punct. Multumesc si echipei mele de avocati de neclintit. Au facut o treaba extraordinara ajutandu-ma sa impartasesc adevarul”, a spus Johnny Depp.

Cu toate ca a fost interesat de aflarea adevarului, Johnny Depp nu a fost prezent in sala la decizia finala. In timpul verdictului final, Depp a aparut la concerte in Marea Britanie. Un purtator de cuvant al Heard l-a criticat pentru ca nu a venit in instanta. Acesta a spus: „Prezenta ta arata unde sunt prioritatile tale”.

Articole din aceeasi categorie