03.06.2022
Dorian Popa si-a cumparat bolid de aproape 300.000 de euro. Are de asteptat sapte luni pentru a intra in posesia noii lui masini

Lui Dorian Popa ii merge bine pe toate planurile, iar ultimul an a fost unul exceptional pentru el, asa ca isi poate permite o extravaganta la care multi doar pot visa. Si el a visat pana nu demult, insa acum, a facut un pas important pentru a-si face dorinta realitate: a dat avansul pentru o masina de aproape 300.000 de euro.

Anul viitor, in garajul vloggerului va intra un Lamborghini Huracan Spyder 4x4, iar entuziasmul lui Dorian a fost complet tradat in cel mai nou clip de pe canalul lui de YouTube, in care le-a prezentat admiratorilor cum si-a configurat bolidul.

Zilele trecute, Dorian a fost la reprezentanta pentru a da avansul de 20.000 de euro, pasul obligatoriu pentru ca masina sa intre in productie si sa ajunga in proprietatea lui in sapte luni. Cantaretul a ales toate detaliile bolidului pe care-l vrea negru lucios. Numai pe cusaturile interioare a platit 800 de euro.

Marinela Bezer a avut parte de o surpriza de proportii in Ibiza chiar la petrecerea burlacitelor: „Le-am zis de atatea ori, fara striptease...” - FOTO/VIDEO

„Nu-mi vine sa cred. Am niste emotii de copil mic. Nu prea pot sa-mi gasesc cuvintele. Azi dam avansul de 20.000 de euro pentru a putea intra masina in productie”, a povestit Dorian Popa in clipul lui.

In fiecare luna, lui Dorian Popa ii intra in cont zeci de mii de euro, motiv pentru care s-a gandit sa investeasca intr-un cartier rezidential de case in Domnesti, Ilfov, acolo unde sta si el. Acum, acesta a dezvaluit cat cere pentru o locuinta la cheie, gata mobilata si utilata, de aproximativ 120 de metri patrati, cu o curte generoasa. In jur de 200.000 de euro trebuie sa scoata din buzunar cel care doreste o casa construita de Dorian Popa. Desi nu a vandut inca niciuna, influencerul nu isi face probleme.

Cati bani a invesetit Iuliana Beregoi in videoclipul care spera sa-i aduca faima internationala

Dorian le-a povestit celor de la click.ro cum stau lucrurile pe santier si ce le ofera el viitorilor locatari. „Sunt foarte fericit ca, uite, de bine, de rau, s-a mai echilibrat situatia un pic. Chiar daca, economic, e un pic ciudatel cu inflatia asta, imi place ca lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Santierele mele sunt aproape de 'Gata!'. Eu ma pregatesc, usor-usor, pentru urmatoarele case din cartier. Desi inca nu am vandut nimic, eu vreau sa construiesc. Mie imi place sa construiesc. 'Si cand oi vinde!...', asa imi spun in fiecare zi cand ma stresez pe santiere. In jurul a 200.000 de euro (pretul unei case -n.r.), mai mult sau mai putin, mobilate in totalitate. Ce-mi doresc pentru clientii mei este sa vina in casa si sa-si puna un asternut, cum isi doresc ei, si sa fie mutati. In sensul ca vreau sa le ofer pana la electrocasnice, gazon in curte, aspersoare, copacei, floricele”, a declarat Dorian.

Articole din aceeasi categorie