14.04.2022
„Am ramas fara cuvinte!” Gest reprobabil al unui campion mondial din Rusia: „Zicea ca ii pare rau, iar mai tarziu a spus ca sustine razboiul din Ucraina”

Pugilistul ucrainean Vladyslav Sirenko, in varsta de 27 de ani, a facut o dezvaluire surprinzatoare despre fostul campion mondial al greilor, Alexander Povetkin.

Sirenko sustine ca a discutat mult timp cu rivalul sau rus, cu care se cunoaste bine, insa acum el a ramas fara cuvinte.

Ucraineanul spune ca a fost sunat de Povetkin la cateva zile dupa data de 24 februarie, cand presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inceput invazia tarii vecine.

Olena Zelenskaya avertizeaza in cel mai recent interviu: ”Toti suntem tinta numarul 1”. Prima doamna a Ucrainei este separata de sotul sau de mai bine de o luna

Sirenko sustine ca rusul l-a sunat pentru a-i spune ca ii pare rau despre ceea ce se intampla, insa dupa doar cateva ore, a postat un clip video in care il sustinea pe Putin.

„Chiar nu mi-am imaginat ca ar putea face asa ceva, pentru ca, la cateva zile dupa data de 24 februarie, chiar m-a sunat personal.

Am vorbit cu el la telefon si i-am spus ce se intampla, ce crime au loc, ca aceasta nu este o operatiune speciala, ci doar distrugerea oamenilor nostri si ca nu e nimic bun in asta.

El mi-a spus: „imi pare foarte rau ca se intampla asta”. Iar in aceeasi zi, spre seara, a postat un clip video in care spune ca il sustine pe presedintele tarii sale. Eu am ramas fara cuvinte.

I-am aratat o multime de fotografii, cele care ar fi trebuit sa fie de impact, insa nu a functionat: „Groaznic, groaznic, pacat!”.

Imi pare rau pentru acesti oameni, pentru cat de spalati pe creier sunt.

Ei nici nu stiu ca astea sunt realitati care se intampla. Pentru mine, in general, acesta este poporul rus. Cultura lor a murit la un moment dat”, a spus Sirenko, potrivit Xsport.ua.

Alexander Povetkin, in varsta de 42 de ani, s-a retras in 2021 dupa infrangerea cu Dillian Whyte. Povetkin, supranumit „Tyson alb”, este sportivul favorit al presedintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Razboiul - in ochii unei ilustratoare din Ucraina! Vezi imaginile cutremuratoare care au ajuns virale in mediul online - FOTO

El a fost campion mondial la categoria grea si a detinut centura WBA (2011-2013) si pe cea WBC interimara (2020-2021). In cariera sa, Povetkin a adunat 36 de victorii, dintre care 25 obtinute inainte de limita, 3 infrangeri si o remiza la profesionisti.

El s-a duelat si cu un ucrainean celebru, Wladimkir Klitschko, nimeni altul decat fratele primarului din Kiev, Vitali. Ambii lupta acum pe front impotriva armatei ruse.

Cu Povetkin a luptat si romanul Cristian Ciocan in decembrie 2017, cand a pierdut la puncte.

Articole din aceeasi categorie