28.07.2023
„Am cerinte mari cand vine vorba de barbatul de langa mine...” Nicolina Bucataru - dezvaluiri sincere pe social media

Recent, Nicolina Bucataru, a postat casetuta cu intrebari, unde internautii i-au adresat mai multe curiozitati.

Nicolina Bucataru a devenit tot mai sincera cu fanii sai de pe Instagram, aceasta raspunde la orice curiozitate de a oamenilor si vine cu diverse sfaturi utile. 

Nicoleta Bezer a absolvit Universitatea Kingston din Marea Britanie! Vezi in ce domeniu s-a specializat bloggerita - VIDEO

„Dragostea inaripeaza. da energie, dar daca tu te simti epuizata, aici deja nu este loc de dragoste, este o atitudine abuziva si manipulativa! A doua sansa se ofera doar o data, ca credit de incredere si posibilitatea de a se schimba. El alege de fiecare data contrariul. Nu ii pare rau de nimic, nici de ofense, nici de crize, nici de nimic - daca ar fi cum zice nu ar mai proceda astfel! Incearca sa te faca doar comoda, te dreseaza! Pana te obisnuiesti sa accepti ca norma astfel de comportament! Acum e timpul sa-ti pui intrebarea, daca Tu meriti asa atitudine si asa relatie „bolnava”. Raspunsul cred ca deja l-ai gasit, rmane doar sa iei hotararea”, a raspuns Nicolina la una din curiozitatile internautilor intr-un InstaStory.

Fiind intrebata cum ar proceda daca s-ar indragosti intr-un barbat nepotrivit, bloggerita a dezvaluit: „Eu sunt destul de rationala de felul meu, si nu pot indragi o persoana atat de usor... Probabil de asta m-am rezumat la 2 relatii pana la momentul de fata. Sunt cu picioarele pe pamant, si analizez foarte bine inainte sa dau frau liber emotiilor. Am cerinte mari cand vine vorba de barbatul de langa mine, de aia imi vine mai greu sa ma indragostesc de o aparenta”.

Schimbarile se tin lant in viata Dianei Ballerini! Ce operatie estetica urmeaza sa-si mai faca femeia de afaceri - VIDEO

Nicolina a dezvaluit si mai multe detalii despre relatia sa cu parintii: „Asa este, am avut o copilarie modesta, insa foarte frumoasa. Parintii mei erau studenti cand s-au casatorit si ne-au avut pe noi (pe mine si sora mea) Am trait o perioada indelungata la camin pana sa ne mutam la casa. Parintii mei sunt oameni simpli care au muncit si muncesc cinstit... Ai mei m-au crescut si m-au educat - pentru mine asta fiind cea mai mare si puternica sustinere”.

Nicolina Bucataru este o bloggerita din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 80 mii de urmaritori pe Instagram. A devenit cunoscuta datorita relatiei pe care a avut-o acum cativa ani cu interpretul Mark Stam.

O bunicuta de 77 de ani e virala pe internet pentru ca arata senzational in colanti

Articole din aceeasi categorie