10.01.2024
Alina Eremia, despre neintelegerile din relatie cu Edi Barbu: „De obicei, eu sunt mai impulsiva si ma cert”

Alina Eremia si Edi Barbu formeaza un cuplu de opt ani, iar artista sustine ca este extrem de fericita alaturi de barbatul care i-a cucerit inima. Cu toate acestea, desi dragostea si fericirea le definesc viata, nu sunt lipsiti de neintelegeri, pe care, conform cantaretei, au reusit sa le gestioneze foarte bine pana acum. 

Pasiunea a fost cea care i-a adus impreuna, fiindca cei doi s-au cunoscut la sala de sport. Au reusit sa formeze cu un cuplu in ciuda faptului ca doar ea este celebra. 

„Se spune ca dragostea te ajuta sa infloresti si chiar cred ca asta mi s-a intamplat. Nu exista reteta perfecta. Ne iubim atat calitatile, cat si defectele, comunicam foarte bine, suntem si foarte buni prieteni, ne distram unul in compania celuilalt. Ne alegem in fiecare zi. Ne-am intalnit prima data la sala, dar ne leaga pasiunea pentru citit, calatorii, sporturi de apa, pentru arta. Cred ca gestioneaza foarte bine toata atentia si curiozitatea publica, si asta nu a impactat niciodata dinamica noastra”, a declarat Alina Eremia intr-un interviu pentru VIVA!.

Horoscop 10 ianuarie 2024. Zodiile care au probleme la serviciu. Neintelegeri si conflicte in afaceri

Alina si Edi au iesit impreuna abia dupa trei luni dupa ce s-au vazut, iar asta pentru Edi este un barbat „rezervat”, asa cum il descrie frumoasa cantareata.

„Edi este o persoana mai rezervata. Stia ca sunt persoana publica si a lasat sa curga lucrurile firesc. Nu a vrut sa grabeasca nimic. Iubesc faptul ca este un om integru, sufletist, inteligent, intelept, cu o mentalitate foarte sanatoasa, extrem de disciplinat si muncitor. Cred ca ii place la mine ca sunt copilaroasa, expansiva, empatica, dar cred ca cel mai in masura sa raspunda este el”, a mai spus artista.

Mariana Josan incepe o viata noua! Jurnalista s-a mutat impreuna cu fiica ei la Brasov, dupa divortul de Gabi Marcu: „Pe fond de stres...” - FOTO

Cat despre cum gestioneaza problemele din cuplu, Alina recunoaste ca ea este mai „impulsiva” si ca deseori se ajunge la o cearta.

„Suntem doua caractere foarte puternice si prietenii nostri se amuza cand avem o discutie in contradictoriu, pentru ca ne stimulam unul pe celalalt si venim cu argumente care mai de care mai solide. De obicei, eu sunt mai impulsiva si ma cert, el nu prea se cearta cu mine, iar la final mereu terminam prin a rade. Niciodata nu am stat suparati mai mult de o ora, doua”, spune cantareata.

Articole din aceeasi categorie