18.08.2023
Alexia Eram, fiica Andreei Esca, si-a luat bolid de lux: „In pofida a ceea ce ar crede unii, nu mai iau bani de la parinti” - FOTO

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este o influencerita de succes. Tocmai gratie contractelor de imagine, a reusit, pana la 23 de ani, sa-si stranga propriii bani, care i-au dat sansa sa-si indeplineasca dorintele.

Zilele trecute, tanara le-a dezvaluit celor peste 700.000 de urmaritori de pe Instagram ca si-a cumparat o masina nou-nouta, scumpa, pe care a platit-o din banii ei.

Contrar celor care cred ca este intretinuta de parinti, Alexia a tinut sa spuna nu mai ia bani de la ai ei de cand era in anul II de facultate.

Ionel Istrati, fotografii de arhiva! Asa arata interpretul la 18 ani - FOTO

Fiica Andreei Esca si-a luat masina visurilor ei, un BMW M240i, al carui pret porneste de la aproape 60.000 de euro.

Mama si fiica, in rochii identice. Iata cum si-au asortat tinutele Sasha Letty si fetita ei - FOTO

„Mi-am dorit foarte mult sa conduc si, dupa ce mi-am luat carnetul, am inceput aventura in trafic cu o masinuta simpatica, care si-a facut treaba perfect: Golf 6 2012. Am carat in ea toate valizele pline de haine pentru filmari, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile, dar necesare pentru o zi de munca. Si m-a si plimbat prin vacante. A venit vremea sa-i multumesc si o schimb cu o alta masina, la care visam de mult, dar pentru care am avut nevoie de mai multi bani. Pentru ca, in pofida a ceea ce ar putea crede unii, altii, nu mai iau bani de la ai mei din anul II de facultate. Iata-ma, asadar, aici, fericita de achizitie si cu gandul la cum o sa o fac si mai frumoasa… pentru ca imediat va intra la tuning! Surpriza! Nu va dau mai multe detalii. Revin cu rezultatul si le multumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea sa imi vad visul implinit”, a scris Alexia Eram pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie