23.09.2022
Kate Middleton a purtat o tinuta cu o semnificatie speciala in prima aparitie dupa inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a

Kate Middleton a facut un gest emotionant in prima sa aparitie publica dupa inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a facut un gest emotionant, in timp ce s-a intalnit cu personalul palatului si cu voluntarii care au ajutat la ceremonia de inmormantare a Reginei Elisabeta a II-a, luni, la Castelul Windsor. Noua Printesa de Wales a purtat aceeasi haina pe care a avut-o la prima ei aparitie publica dupa inmormantarea Printului Philip din 2021.

Kate Middleton, gest emotionant

Imbracata intr-o haina neagra Dolce & Gabbana fara guler, cu doua randuri de nasturi aurii cusuti in fata, Kate Middleton s-a alaturat Printului William intr-o aparitie surpriza pentru a-i saluta pe lucratorii locali care s-au asigurat ca slujba de la capela St. George’s a decurs fara probleme.

Valentina Nafornita - plimbare romantica alaturi de iubitul sau, Cristian Spataru. Vezi ce destinatie au ales indragostitii pentru a petrece timpul impreuna - FOTO/VIDEO

Ea a purtat pentru prima data piesa, care a costat 2.400 de dolari la vremea respectiva, pentru o alta ocazie din 2017, la Remembrance Sunday. Kate Middleton a repetat tinuta de designer pentru o vizita din aprilie 2021, fiind pentru prima data cand a participat la un angajament oficial dupa inmormantarea Printului Philip.

Pentru aparitia recenta, care a avut loc la Windsor Guildhall, Kate Middleton a adaugat pantofii negri Gianvito Rossi si perlele Annoushka de 480 de dolari pe care le poarta adesea, impreuna cu cercei cu diamante Kiki McDonough de 676 de dolari. Printesa trebuia initial sa participe astazi la evenimentul caritabil de tenis Laver Cup cu Roger Federer, dar si-a anulat aparitia din cauza perioadei de doliu oficial pentru familia regala, care continua in aceasta saptamana.

In schimb, cuplul regal s-a intalnit cu „Oamenii care au sortat portalurile, pubelele, au mutat florile, au programat semnele de circulatie etc., toti eroii necunoscuti care s-au asigurat ca totul a decurs atat de bine in ultimele zile.”, potrivit reporterului Daily Mail, Rebecca English.

Verde menta - una dintre cele mai populare culori ale sezonului! Actrita Lili Reinhart iti arata cum poti purta aceasta culoare pentru a obtine un look perfect - FOTO

Articole din aceeasi categorie