18.11.2020
Adolescentul rebel s-a transformat intr-un tanar excentric. Ce face Danu Boian de 10 ani la Moscova? „La inceput mi-a fost foarte greu”

Dintr-un adolescent rebel s-a transformat intr-un tanar excentric sau, cel putin, asa ii este look-ul.

Citeste si :   Konstantin Meladze a prezentat noile interprete din trupa „VIA Gra”. Afla cine sunt frumoasele tinere

Contactat de echipa O Seara Perfecta, interpretul Danu Boian, din Moscova, unde e stabilit cu traiul deja de 10 ani, a povestit despre schimbarile din viata lui, dar si despre look-ul sau care este unul deosebit. „Dragostea fata de ceea ce fac ma inspira sa arata excentric. La Moscova e destul de lejer, in Chisinau stiu ca as fi intors multe capete, dar aici oamenii sunt destul de toleranti.”

Chiar daca traieste la Moscova deja de 10 ani, Danu vorbeste limba romana destul de bine. „Limba pe care o vorbesc acum nu am vorbit-o de multi ani. Cand am trait in Viena, dupa Chisinau, aveam prieteni romani si atunci o exersam, dar nu mai tin minte cand am vorbit-o intr-o masura destul de decenta. Ce tine de limbi sunt un mini poliglot si nu uit.”

Pe langa faptul ca sunt amici, Danu Boianu munceste impreuna cu Alex Brasoveanu, cunoscut ca Alex Davia. „Sunt chiar acum la el in studiou, in camera de inregistrari. Lucram, prietenim. Sunt aici datorita lui Alex, el a fost cel care m-a chemat aici, ca eu o duceam bine si in Viena, dar am inteles ca daca e o posibilitate de mers de facut muzica in Rusia, voi merge acolo, nu voi sta in Europa. Regrete nu sunt.”

Citeste si :  Zivert, Filip Kirkorov, Egor Kreed, Stas Mihailov si mai nou The weekend, dar mai lucreaza cu multi altii. De ce sta departe de presa Alex Davia, moldoveanul care si-a construit o cariera impresionanta la Moscova

Nefiind adeptul muzicii comerciale, Danu are stilul sau aparte, ceea ce il deosebeste de alti artisti.  „La inceput eram foarte indreptat spre ceea ce vroiam eu, dar la un moment dat trebuie sa mai cedezi, sa faci ceea ce e nevoie, pe langa ceea ce iti place si acum incerc sa combin. Unica problema a fost limba rusa evident. La inceput mi-a fost foarte greu sa o invat in masura sa pot scrie texte si sa compun ceva ce poate deveni hit. Mi-a luat cativa ani, dar daca la inceput mi se parea ceva imposibil, acum mi se pare foarte usor si ma bucur ca sunt la etapa aceasta.”

Numele sau de scena e Danu, prenumele sau adevarat. „Numele meu de scena l-am lasat asa pentru ca pentru rusi e ceva foarte straniu. Oamenii nu stiu ce e aceasta. Cate ori am vrut sa il schimb, l-am lasat asa.”

Pe langa muzica, Danu mai are si un brand de haine, cu initialele FV. „Este bradul pe care l-am lansat aici, cu cativa ani in urma. Este vorba de logotipul meu. Fac haine, am un production al meu, o echipa a mea si ne miscam sub initialele date. Am un inceput de cale de label personal pe care am vrut sa-l fac de cand eram copil. Hainele nu sunt la nivelul acela in care mi-ar putea asigura existenta, sunt cateva extra. La moment fac performance in cel mai de top club din Rusia, un fel de secret room si evident ca am multe corporative. Doar muzica imi asigura existenta, altfel nu mai fac nimic. Cred ca nu arat a persoana care ar face ceva in afara de muzica.”

In curand, Danu Boianu isi va lansa primul album muzical. „Am facut albumul cu Alex. Sunt piese pe care le-am strans in ultimii ani, chiar de la inceputul caii, de cand am inceput sa fac piese in rusa. Am doar 5 ani de cand fac muzica in rusa, pana acum nu mai facusem muzica in rusa, am fost nevoit sa ma adaptez. Pe 27 noiembrie iese primul meu album, pe care il  astept toata viata. Este cea mai importanta etapa la moment, dupa care urmeaza inca doua, acum imi dau startul. 2021 cred ca e anul meu.”

In afara de Alex Brasoveanu, Danu mai prieteneste si cu Arsenie, care tot e in Rusia. In rest, echipa basarabeanului e formata din rusi. „Oamenii care ma misca, colegii mei, partenerii mei de business, toti sunt rusi.”

Chiar daca e inconjurat de rusi, iubita lui Alex e moldoveanca si sunt mai bine de 13 ani de cand formeaza un cuplu. „Din clasa a noua sunt cu ea.”

Priveste interviul in intregime si vezi ce mai povesteste Danu Boiau despre dorul de casa, de parinti si despre planurile de viitor.

Citeste si :  EGOR KREED - interviu in direct la „O Seara Perfecta”, la PRO TV! „Salutari Presedintelui vostru"

Surse foto: Instagram, Facebook

Articole din aceeasi categorie