10.11.2019
Adevarul despre relatia dintre Kate Winslet si Leonardo DiCaprio. De ce copiii lui Kate il considera pe Leonardo unchi
Inceputa la filmarile la „Titanic”, prietenia dintre Kate Winslet si Leonardo DiCaprio a crescut, s-a dezvoltat si s-a pastrat de-a lungul anilor, pana in ziua de azi. Cei doi actori au o relatie cu totul speciala, chiar daca gurile rele au incercat, de-a lungul timpului, sa creeze impresia ca intre cei doi este vorba de romantism. Nici pe departe!

Viata sentimentala a lui Kate a fost una zbuciumata, actrita trecand prin doua divorturi: de Jim Threapleton si Sam Mendes. Din fiecare casatorie ea are cate un copil, si in momentul in care a ramas singura, se pare ca nu i-a fost deloc usor. Evident, nu financiar. Si cum prietenii buni iti sunt alaturi atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei, Leo a fost mereu acolo cand Kate s-a clatinat.

Pentru copiii ei, figura lui Leo era atat de familiara incat isi castigase statutul de „unchi” chiar daca intre ei nu exista o astfel de legatura de sange. Dupa ce frumoasa actrita si-a adunat fortele pentru a merge mai departe, in cel de-al treilea mariaj, cu omul de afaceri Ned Rocknroll, a considerat ca cel mai potrivit barbat care sa o conduca la altar este bunul ei prieten, Leo. Care nu a stat o clipa pe ganduri ca sa accepte onoranta invitatie.

Si in prietenie – mai ales in prietenie! – cei doi trebuie sa fie impreuna la bine dar si la rau. Exact asa s-a intamplat si cu Leo si Kate. In 2017, cand Kate si-a pierdut mama rapusa de un cancer ovarian, Leo nu a fost departe de ea. In ciuda programului sau incarcat, el si-a facut mereu timp pentru buna lui prietena care avea nevoie de sprijinul sau.

Kate si Leonardo, alaturi intr-un act caritabil

Mai mult de atat, dupa devastatoarea pierdere, Kate a decis ca, in memoria mamei sale, sa ajute o femeie care se lupta cu aceasta boala cumplita, asigurandu-i accesul la cele mai inovative si costisitore terapii. Asa ca s-a alaturat unei campanii de strangere de fonduri pentru o tanara diagnosticata, de asemenea, cu cancer ovarian.

Cine i s-a alaturat starului in demersul sau? Cel mai bun prieten, desigur: Leonardo DiCaprio. Notorietatea celor doi a adunat 1,3 milioane de dolari, bani necesari tratamentului tinerei care, din pacate, ulterior a decedat dupa o recidiva a bolii, sub forma unei tumori cerebrale, lasand in urma ei o fetita.

De-a lungul celor aproape 23 de ani de prietenie, la galele de decernare a unor prestigioase premii din domeniul cinematografiei sau in interviurile oferite unor reviste sau posturi de televiziune celebre, niciunul dintre ei nu a uitat, niciodata, sa aminteasca de celalalt. Si de fiecare data, fiecare dintre cei doi a vorbit despre partenerul din film si prietenul din viata de dincolo de camere, cu emotie si caldura.

Articole din aceeasi categorie