16.09.2020
Adelina Pestritu, pusa la zid de fani si dupa ce s-a vindecat de COVID-19: „Nu te mai crede nimeni”

Au trecut aproximativ doua saptamani de cand Adelina Pestritu a dezvaluit ca are coronavirus, insa abia acum vedeta a oferit detalii despre perioada in care a stat in izolare.

Dupa ce zilele trecute a revenit pe Instagram, acolo unde a postat cateva story-uri, acum Adelina Pestritu si-a anuntat fanii ca a scris un articol pe blog in are povesteste cu lux de amanunte prin ce a trecut in ultimele 14 zile.

„Ce a fost greu a trecut si iata-ma din noua aici, cu voi. Ma simt de parca astazi incepe o noua etapa din viata mea. Am povestit despre fiecare clipa din aceasta experienta intr-un articol pe blog-ul meu. Am primit o lectie importanta despre necunoscut, umanitate, izolare si dor. Nu a fost usor, dar sunt recunoscatoare pentru ce am invatat. With love, Ade”, a scris vedeta pe Instagram.

Chiar daca a primit zeci de mii de like-uri si sute de comentarii pozitive, prin care internautii o asigurau ca sunt alaturi de ea si ca au citit cu lacrimi in ochi blogul ei, au existat si persoane care au pus-o la zid.

„Nici pe tine nu te mai crede nimeni”, „De ce nu ai facut story pana acum? Doar nu ai fost atat de grav, sa nu poti povesti ce s-a intamplat”, „No, iaca, si n-ai murit tu, care plangeai de zici ca mori” si „Cam exagerat” au fost doar cateva dintre comentariile negative pe care le-a primit Adelina Pestritu.

Citeste si :  Cristina Ich, scandal cu presa, dupa ce Adelina Pestritu a facut COVID-19: „Mi-am tras singura concluziile”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie