11.08.2021
Adela Popescu - imagini inedite in costum de baie! Vezi cum arata actrita la o luna de cand a nascut

Adela Popescu se bucura de o vacanta pe litoralul romanesc alaturi de sotul ei, Radu Valcan, si cei trei copii ai lor, Alexandru, Andrei si Adrian.

Citeste si :  Imbracati la patru ace! Ina Terescenco langa barbatul vietii sale la o petrecere privata: „Iubirea mea” - VIDEO

Adela Popescu si Radu Valcan au devenit parinti pentru a treia oara in urma cu aproape o luna. Vedeta TV a nascut pe 11 iulie 2021 un baietel, pe care il cheama Adrian. Cei doi ii mai au impreuna pe Alexandru si Andrei.

Adela Popescu si Radu Valcan au plecat recent intr-o vacanta la mare, acolo unde se bucura de cateva zile de relaxare in compania celor trei copii, fiind si prima lor vacanta in aceasta noua formula. Cu aceasta ocazie, Adela Popescu a impartasit cu urmaritorii ei de pe Instagram cateva imagini in costum de baie.

Adela Popescu si sotul ei au ales sa stea la un hotel de lux care dispune de mai multe spatii amenajate special pentru copii. Vedeta le-a facut o serie de marturisiri fanilor cu privire la aceasta vacanta de pe litoralul romanesc. „Ne-am facut curaj, ca nu se mai putea, si am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o luna a lui Adrian si utilitatea dovedita a aerosolilor. De fapt, un rol important in decizie a jucat logica mea care spune ca, atata timp cat bebelusul e alaptat exclusiv, nu se poate intampla nimic in plus fata de ce s-ar putea intampla si acasa, plus dorul cat casa de mare de… mare. Sotul a zis ca are sens, asa ca a fost de acord. Drept multumire, i-am dat un vin sec pe malul marii. Pare incantat, cred ca ne mai aduce”, a povestit Adela Popescu pe Instagram.

Citeste si :  Sotia lui Leo Messi, Antonela Roccuzzo, mesaj emotionant dupa ce fotbalistul a parasit Barcelona

Pe tot parcursul sarcinii, dar si dupa ce a nascut, Adela Popescu a vorbit cu sinceritate atat despre momentele placute prin care a trecut, cat si despre cele dificile. Dupa ce a devenit mama pentru a treia oara, ea a dezvaluit cum s-a adaptat cel de-al treilea baietel la alaptare. 

„Bebelusul mananca, ia in greutate, asta este un lucru foarte bun, m-am chinuit si de data asta putin cu alaptatul, chiar daca aveam impresia ca stiu tot ce trebuie sa stiu (…) Ce vreau sa spun este ca ma asteptam sa-mi fie mult mai greu, nu ca nu ar fi, privarea de somn te consuma foarte tare, dar ca energie vitala sunt vesela, sunt bine, il miros, ma bucur mai mult de el, e o chestie superconstienta. Acum ma ingrijorez mai putin si ma bucur mai mult de bebeluseala”, spunea Adela Popescu in urma cu ceva timp.

Citeste si :  Mama lui Marcel Pavel a murit: „Cea mai importanta femeie din Univers a plecat intr-o lume fara dor”
Articole din aceeasi categorie