15.10.2022
6 zodii care, intr-o relatie, se multumesc cu mai putin decat merita

Aceste 6 zodii mereu incearca sa se convinga ca sunt ok cu faptul ca nu li se ofera ceea ce merita atunci cand sunt intr-o relatie.

Suntem invatati inca de la o varsta foarte frageda sa nu ne multumim niciodata cu prea putin atunci cand vine vorba de relatii si totusi multe persoane fac acest lucru. In astrologie, sunt anumite zodii care accepta un comportament pe care ei nu il merita.

De multe ori, cand esti singura, simti ca ai facut ceva gresit deoarece nu esti intr-o relatie, si devine mai rau cu cat inaintezi in varsta. Aceasta gandire este foarte nesanatoasa si nu face bine nimanui.

Uneori poti fi intr-o relatie care nu pare sa aiba ceva negativ dar totusi nu te entuziasmeaza deloc si simti blocata. Nicio relatie nu o sa fie mereu in stadiul de luna de miere, si toate necesita multa munca. Dar, daca treci prin toate aceste etape doar din pricina faptului ca stii ca nu o sa gasesti pe nimeni mai bun, acest lucru nu te ajuta, nici pe tine, nici pe partener sau relatia in sine.

Cu totii meritam mai mult decat credem noi ca ni se cuvine, asa ca daca te uiti la relatia ta si ti se pare ca nu esti cu adevarat fericita si multumita, sa stii ca nu e nicio problema sa fii singura, de fapt e mai bine sa fii asa decat intr-o relatie mediocra.

Iata care sunt zodiile ce, intr-o relatie, se multumesc cu mai putin decat merita.

Rac

Racii sunt foarte nesiguri pe ei si mereu se gandesc ca nu pot gasi ceva mai bun decat ceea ce deja au. Se mint singuri ca relatia lor este ok si ca cele mai multe relatii sunt mai plictisitoare decat par, dar undeva in adancul sufletului stiu ca ar vrea mai mult, insa le este foarte frica de ce s-ar putea intampla daca pleaca. Racii au avut parte de destula suferinta in viata lor, acestia si-ar dori sa nu mai fie raniti iar si iar. Ei, insa, nu realizeaza ca se ranesc singuri atunci cand nu cer mai mult.

Taur

Taurilor le ia foarte mult timp sa-si gaseasca o relatie, asa ca nu sunt gata sa renunte la ea chiar daca se simt nesatisfacuti. In acelasi timp, acestia ar trebui sa recunoasca ca au facut o greseala iar ei urasc sa faca acest lucru. Este foarte probabil ca ei sa stea in acea relatie, incercand sa se convinga ca nu e atat de rau precum pare.

Balanta

Balantele urasc orice tip de conflict asa ca sunt gata oricand sa se multumeasca cu ce li s-a oferit deja. O sa incerce mereu sa gaseasca partile bune ale relatiei. Adevarul este ca Balantele urasc sa fie singure, ele se bucura atunci cand sunt inconjurate de persoane si socializeaza.

Atunci cand sunt intr-o relatie, care pare sa fie ok, stiu ca au pe cineva si sunt pregatiti sa scoata ce e mai bun din acea relatie. Balantele tind sa creada ca stiu sa-si ascunda sentimentele de nemultumire, dar de fapt nu e asa si oricine poate sa-si dea seama.

Horoscop 15 octombrie 2022. Zodia care isi gaseste marea dragoste pana la sfarsitul anului

Pesti

Multi nativi Pesti au toate calitatile necesare unei persoane care vrea mereu sa fie intr-o relatie – iubesc sa fie indragostiti si cred cu tarie in acordarea unei alte sanse. Asa ca daca partenerul lor nu este tot ce isi doreau ei acum, Pestii cred ca in timp partenerul/a va deveni persoana de care ei au nevoie. Totusi, desi te poti baza pe faptul ca oamenii se pot schimba, nu ai nicio garantie ca o sa se schimbe in modul in care vrei tu sa o faca.

Fecioara

Desi Fecioarele sunt mereu in cautarea perfectiunii, acestea stiu cat de greu este sa o si gaseasca. Uneori o relatie care este doar ok, ar trebui sa fie destul de buna. Fecioarele tind sa creada ca au toate resursele necesare ca sa repare ce nu este in regula cu relatia lor si ca este obligatia lor sa faca acest lucru. Persoanele nascute in zodia Fecioara pun foarte multa presiune pe ei. O relatie este alcatuita din doua persoane, iar Fecioarele (desi intentia lor este una buna) reusesc sa-si scoata partenerul din ecuatie.

Capricorn

Atunci cand Capricornii isi iau un angajament – orice tip de angajament – acestia obisnuiesc sa il respecte, chiar daca sunt extrem de nefericiti. Atunci cand vine vorba de relatia unui Capricorn, nu sunt doar cei doi parteneri implicati, ci si alte cateva persoane care ajung sa fie implicate emotional in acea relatie. Capricornii trebuie sa inteleaga ca, daca relatia in care sunt nu are succes, asta nu inseamna ca ambii parteneri au esuat. Aceste lucruri se pot intampla, iar Capricornii trebuie sa invete sa fie sinceri cu ei insusi si sa inceteze sa se multumeasca cu mai putin decat merita.

Katalina Rusu si sotul sau au sarbatorit nunta de panza! Afla ce mesaj emotionant i-a transmis interpreta lui Andrei Croitoru

Articole din aceeasi categorie