24.06.2022
„Acum sunt Vivian”: fiul lui Elon Musk, in varsta de 18 ani a devenit fata si si-a schimbat numele. Vezi cum arata acum, dar si ce parere are tatal sau despre schimbare - FOTO

Fiul lui Elon Musk a devenit fata. Vivian Jenna Wilson, in varsta de 18 ani, a primit un nou certificat de nastere. 

Elon a fost casatorit de trei ori. Prima casatorie a avut-o cu Justine Wilson, ambii studiind la aceeasi universitate. 

Din nefericire primul copil al cuplului a murit cand avea doar 10 saptamani, dar dupa o perioada de timp s-au nascut gemenii Griffin si Xavier.

How many children does Elon Musk have? Who is Elon Musk's son? Who is the  mother of Elon Musk's children? - 247 News Bulletin

Pasha Parfeni - noul membru al Brigazii de Politie cu Destinatie Speciala „Fulger”! Vezi cum s-a descurcat artistul, dar si cat de mult si-a pus la incercare capacitatile fizice: „Credeam ca pana aici a mers ostasul..” - VIDEO

Crescand, relatia lui Xavier cu tatal sau nu a functionat, ba chiar devenea din ce in ce mai complicata odata cu trecerea anilor. 

Recent, fiul lui Elon s-a declarat fata, si totodata a decis si sa renunte la numele de familie binecunoscut.

Potrivit unui document primit de la tribunal, cererea lui Vivian de schimbare a numelui a fost admisa. „Fara nicio obiectie, cererea pentru schimbarea numelui, schimbarea sexului si un nou certificat de nastere este admisa”, a decis judecatorul Curtii Superioare din judetul Los Angeles. 

Justine Wilson, prima sotie a lui Elon

Fiica lui Musk a cerut instantei sa-si schimbe numele pentru a se potrivi cu identitatea ei de gen, dar in acelasi timp, ea a indicat ca nu isi doreste sa se asocieze cu numele tatalui sau: „Nu mai locuiesc cu tatal meu biologic si nu vreau sa fiu asociata cu el in niciun fel”, a asigurat Vivian. Petitia a fost depusa in Santa Monica in aprilie, cand Musk si-a anuntat intentia de a cumpara una dintre retelele de socializare. 

Ana Cernicova este omagiata! Vezi cum a fost felicitata soprana la miez de noapte, dar si ce crede despre varsta pe care a implinit-o: „31, dar dupa mine tot 19..” - VIDEO

 „Sustin absolut oamenii transgender, dar toate aceste pronume sunt un cosmar estetic”, a spus omul de afaceri Elon Musk.

Grimes si Elon cu fiul lor

Pe langa Griffin, Vivian mai are trei frati gemeni: Damian, Saxon si Kai. Baietii s-au nascut in 2006. Doi ani mai tarziu, Elon si Justin au decis sa divorteze. Motivul a fost noul roman de dragoste al barbatului, care a inceput sa se intalneasca cu actrita Talulah Riley, cu care s-a casatorit mai tarziu. A treia sotie a acestuia a fost cantareata Grimes, cu care are un fiu Exa Ash Hey-Twelv (X AE A-12) si o fiica, Exa Dark Siderael. 

Diva pop s-a despartit de Musk in 2021, dupa trei ani de casatorie. Interpretul piesei Medieval Warfare a inceput sa se intalneasca cu Chelsea Manning . 

Articole din aceeasi categorie