06.02.2020
Dan Balan implineste astazi 41 de ani. TOP 10 hituri ale artistului, care au cucerit lumea
Artistul, care a inregistrat succese remarcabile atat in showbizul de la noi, cat si in cel de peste hotarele tarii, este astazi omagiat. Unicul moldovean nominalizat la premiile Grammy implineste 41 de ani. Da, si noua ne vine greu s-o credem, dar asa e!
Interpretul a gustat din succes pentru prima data alaturi de trupa O-Zone, lansand hituri pe banda rulanta, printre care si piesa Dragostea din tei, cunoscuta si ca Numa Numa sau Mai Ya Hee, care a ocupat primul loc in Eurochart Hot 100, timp de 12 saptamani. 
Citeste si: Un cal danseaza dupa melodia lui Dan Balan. „Deci, stam la natura... odihna... si dintr-o data...”
Odata cu destramarea trupei O-Zone, in 2005, Dan s-a mutat la Los Angeles pentru a lucra la albumul sau de debut. Asa a luat nastere Crazy Loop, alter ego-ul artistului, care a lansat albumul The Power of Shower, ce a inclus single-urile Crazy Loop si Johanna, Shut Up!. 
Citeste si: Conflict fara precedent la Vocea Ucrainei. Dupa ce si-a intors scaunul, Dan Balan si-a retras votul. Ce l-a nemultumit pe juratul moldovean
Astazi, Dan Balan este unul dintre cei mai cunoscuti moldoveni, iar hiturile sale in limba romana, rusa sau engleza rasuna in toata lumea. Perfecte.md iti propune, de ziua artistului, sa le mai ascultam o data pe toate si sa fim mandri ca ai nostri reusesc!
1. O-zone - Dragostea din tei
2. Allegro Ventigo (ft. Matteo)

3. Lendo Calendo (ft. Tany Vander & Brasco)

4. Crazy Loop

5. Chica Bomb

6. Hold on Love

7. Лепестками слез (ft. Vera Brezhneva)

8. Лишь до утра

9. Freedom

10.Funny Love

*BONUS: Домой (ft. Tina Karol)
La multi ani, Dan Balan!
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie