01.03.2021
Abia au iesit in scena si iar au inchis teatrele! "Vicut’ tu asa o sa te rasachesti!”. Victoria Rosca, nemultumita de noile restrictii

Din 1 martie, salile de teatru si cele de concerte sunt din nou inchise, iar interpretii si actorii isi expun nemultumirile in nenumarate randuri.

Actrita Victoria Rosca a publicat pe pagina sa de Instagram, un mesaj trist despre situatia cu care se confrunta, deja nu pentru prima oara. Fondatoarea Teatrului Popular si-a exprimat neclaritatea cu privire la ce urmeaza sa se mai intample si a afirmat ca este foarte greu sa intemeiezi o trupa, dar si mai greu este sa o mentii: 

Imi tot sta mama la capatai: “ei Vicut’ tu asa o sa te rasachesti!”
Si tare, tare vreau sa-i reprosez ca m-a educat prea mult. Ca m-a tot batut ani la rand cu: “nu renunta la ce iubesti..”
Dar mi-a intins o coada de peste prajit si o pupatura pe frunte si m-o inchis.
Si da, de azi ne-au inchis iar. Nu stiu cand va fi urmatorul spectacol la @teatrulpopular.

Iar astazi ne-am luat ramas bun de la o colega draga, pleaca in Germania. Tare greu e sa cresti o trupa, dar si mai greu e sa o poti motiva sa ramana.
Jos atasez poza, cu o fondatoare de teatru pe cont propriu pe timp de pandemie, cu bani investiti in spectacole si costume, care de un an de zile, joaca pe soapte. Noapte buna Moldova! Ploua afara.

Autoritatile au instituit un regim special de activitate in perioada 1-15 martie. Astfel, institutiile de invatamant primar, gimnazial, liceal, extrascolar, profesional tehnic si superior in institutiile publice si private isi desfasoara procesul de studii in regim online. Olimpiadele scolare nu mai pot fi organizate cu prezenta fizica a persoanelor.
Totodata, se interzice activitatea institutiilor teatral-concertistice si a caselor de cultura cu prezenta spectatorilor.

Catalin Maruta, despre experienta infectarii cu COVID-19: „Boala e atat de contagioasa, nu ne-am putut feri”

Imbracam sau nu caciulita bebelusului? Ce spune unul dintre cei mai populari pediatri de la noi, Mihai Stratulat: "Cu cat mai steril o sa cresti un copil, cu atat mai bolnavicios el o sa fie mai tarziu" - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie