28.04.2023
Asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Vezi cum arata Ina Terescenco fara acid in buze, sprancene tatuate si breton - FOTO

Ina Terescenco fara acid in buze, aceasta a facut publice cateva poze cum arata inainte bloggerita.

Ina Terescenco a publicat cateva poze unde apare naturala, fara pic de acid in buze, fara sprancene tatuate sau breton. Ina a marturisit ca:„Eu acolo parca sunt mancata de vaca. Sprancene, buze, nu am nimic. Eu operatii nu am, una ce mi-am facut asta sunt buzele si bretonul.”

Aceasta fiind deranjata de intrebarile pe care le tot primeste de la fanii sai, a mai facut si un filmulet video unde arata diferenta dintre ea cea din trecut si ea cea de acum, Ina a scris in descriere ca:„De ce tie buze? Sprancene? Tu si naturala esti frumoasa!”

Aceasta postare a strans aproape 6000 de aprecieri si mai multe mesaje in sectiunea comenarii, unele dintre ele spun asta:„Esti mai frumoasa cind te vopsesti asta ii adevarul.Nu asculta pe nimeni si fa cum simti.E viata ta.”, „Soc content”, „esti minunata iubita”, „Esti Superba si eu vreau buzele”, „Frumoasa , bravo ca nu ai depasit ca altele”.

Ina Terescenco este o bloggerita din Republica Moldova. Pe Instagram o urmaresc peste 130 de mii de abonati, iar pe TikTok se bucura de peste 20 de milioane de aprecieri.

Iuliana Beregoi a lansat o piesa noua in duet cu Erik Frank! Vezi cat de bine suna „Problem” - VIDEO

Sarbatoare mare in familia actorului Emilian Cretu. Nepotica lui este omagiata! Vezi de ce surprize a avut parte Lavinia - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie