23.01.2024
A trecut printr-un divort tumultuos, dar si-a gasit linistea. Ioan Gruffudd, actorul acuzat ca si-a inselat sotia, s-a logodit - FOTO

Ioan Gruffudd si iubita lui, Bianca Wallace, s-au logodit la aproape trei ani de cand actorul s-a despartit cu scandal de Alice Evans, cea care i-a fost sotie aproape doua decenii.

„Cel mai pretios lucru s-a intamplat”, a scris Bianca Wallace, intr-un mesaj postat pe Instagram, care a fost insotit de doua emoji, unul sub forma de inima, altul sub forma de inel.

Actrita, care este mai tanara cu 19 ani decat partenerul ei, a facut publica si o fotografie in care si-a etalat mandra inelul si in care apare zambind alaturi de Gruffudd.

„Felicitari. Ma bucur atat de mult pentru voi!”, „Felicitari, ce inel frumos!”, „Este o veste minunata, sa fiti fericiti. Meritati asta!”, „Ma bucur atat de mult pentru voi, dragostea nu tine cont de varsta!”, au fost cateva dintre comentariile lasate de prietenii virtuali.

Actorul din „Fantastic Four” si Wallace si-au facut publica relatia in octombrie 2021, la sapte luni de cand Gruffudd a divortat de Evans, in varsta de 55 de ani.

Cei doi au ramas impreuna in ciuda divortului tumultuos al actorului, acesta fiind acuzat de Evans, alaturi de care are si doua fete, ca a inselat-o timp de trei ani si a parasit-o fara sa-i ofere prea multe explicatii.

Nicole Kidman, aparitie memorabila intr-o rochie cu spatele gol. Actrita de 56 de ani a intors toate privirile la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York - FOTO

Alice Evans a sustinut ca sotul ei are o aventura de trei ani 

In urma cu doi ani, intr-un mesaj facut public pe Twitter, Alice Evans l-a acuzat pe Ioan Gruffudd ca relatia cu Bianca dureaza, de fapt, de trei ani.

„Iti multumesc ca m-ai facut sa zambesc din nou, Bianca Wallace”, a scris ea pe Twitter.

„Se pare ca sotul meu, care timp de doi ani de zile mi-a spus ca sunt o persoana rea, ca nu-l mai atrag, ca nu mai vrea sa fie cu mine, ca isi doreste sa fie pe platourile de filmare, are o noua relatie. De fapt a fost intr-o relatie de trei ani de zile. Mult noroc, Bianca”, a mai scris ea.

La inceputul anului 2021, Alice Evans spunea ca a aflat din presa ca Ioan Gruffudd, omul alaturi de care a trait o poveste de iubire de mai bine de 20 de ani, intre care 13 de mariaj, a depus actele de divort.

Horoscop 23 ianuarie 2024. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, in urmatoarea perioada

Bianca Wallace, noua partenera a lui Ioan Gruffudd, este o actrita in varsta de 29 de ani, care a devenit cunoscuta odata cu aparitia in „Loveland”. Ea s-a nascut in Australia, insa in 2011 a decis sa se mute in Queesland, din dorinta de a-si construi o cariera in lumea filmului.

Articole din aceeasi categorie