23.01.2024
Nicole Kidman, aparitie memorabila intr-o rochie cu spatele gol. Actrita de 56 de ani a intors toate privirile la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York - FOTO

Nicole Kidman, in varsta de 56 de ani, arata impecabil in orice tinuta pe care o alege. Actrita a fost in centrul atentiei la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la data de 21 ianuarie, in New York. Ea a purtat o rochie neagra, cu spatele gol, etalandu-si talia subtire.

Nicole Kidman este adepta unui stil vestimentar elegant si rafinat. Protagonista din „Eyes Wide Shut” (1999) a avut mereu aparitii irezistibile pe covorul rosu. La evenimentele importante, de cele mai multe ori, ea s-a numarat printre cele mai bine imbracate actrite.

Recent, la premiera serialului „Expats”, care a avut loc la New York, Nicole Kidman a purtat o rochie neagra, cu spatele gol, semnata de casa de moda Versace. 

Designerul de moda Donatella Versace a laudat look-ul pe Instagram: „Cea mai frumoasa este Nicole Kidman purtand Atelier Versace la premiera Expats. Esti atat de talentata @nicolekidman si sunt onorata sa te vad imbracata in creatiile mele", a scris ea.

Vedeta a purtat bijuterii cu diamante si un ceas stralucitor.

Horoscop 23 ianuarie 2024. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, in urmatoarea perioada

„Este un nume grecesc, antic”. Ce prenume a ales Tatiana Koberidze pentru fetita ei - VIDEO

​In serialul „Expats”, Nicole o interpreteaza pe Margaret, o americanca instarita care traieste o viata aparent idilica in Hong Kong, alaturi de familia ei, pana cand apare o tragedie si fiul ei dispare. Ea face cunostinta cu alte doua femei americane, care trec si ele prin incercari dureroase.

Articole din aceeasi categorie