26.09.2023
Johy Davis si Suzana Popescu au lansat videoclipul la piesa: „Sunt flacau de insurat”: „Bravo pentru curaj...” - VIDEO

Pe 25 septembrie, Johy Davis si Suzana Popescu au publicat videoclipul pentru piesa „Sunt flacau de insurat”. Vezi in articolul de mai jos mai multe detalii.

Ieri, la data de 25 septembrie, Johy si Suzana au lansat noul single, care se numeste „Sunt flacau de insurat”.

Un nou succes pentru Catalina Cazacu! Actrita de la noi s-a filmat intr-o productie cinematografica creata de BBC - FOTO/VIDEO

In doar 24 de ore, piesa a acumulat cateva sute de vizualizari, dar si mai multe comentarii pline de entuziasm din partea internautilor.

„O colaborare foarte frumoasa”, „Bravo pentru curajul de a incerca un alt stil muzical, e frumos cand un artist se manifesta multilateral”, „Succese mari si cat mai multe realizari frumoase”, sunt doar cateva dintre mesajele lasate de abonatii sai. 

Pasha Parfeni si Dara - o noua colaborare! Cum au decurs filmarile pentru videoclipul piesei „Fetele”: „A trebuit sa stau pe un cub de sticla, in ploaie, nemiscat, cateva ore la rand” - VIDEO

Suzana Popescu este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova. Printre piesele sale se numara: „Taca, taca”, „Si-am sa beu, sa beu, sa beu”, „Copchila de la Pirlita”.

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Anul acesta a fost unul generos la Pro TV! Iuliana Maranciuc a spus „DA”, in fata altarului: „Momentul a fost unul foarte frumos si emotionant” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie