24.09.2022
A slabit 100 de kilograme fara operatie de micsorare a stomacului. Ce a decis sa faca in fiecare zi

Un barbat din Texas (SUA) a reusit sa slabeasca 100 de kilograme facand in fiecare zi un lucru banal. 

Alex Rubalcada spune ca inainte petrecea ore intregi jucandu-se pe calculator, avea o alimentatie dezechilibrata si nu facea aproape deloc miscare. Asa a ajuns in timp la 186 de kilograme.

„De indata ce ajungeam acasa, ma jucam, mancam si pur si simplu nu imi faceam griji pentru nimic. Nu pot sa spun exact cate scaune am rupt din cauza greutatii”, a spus Alex intr-un interviu pentru menshealth.com. 

Ruby, din nou pe patul de spital: „M-am dus la doctor plangand” - FOTO

Barbatul a povestit ca a luat decizia de a slabi singur, facand un lucru banal in fiecare zi. 

I-a emotionat pe antrenorii de la Vocea Romaniei cu alegerea muzicala. Moldoveanul Daniel Ciurea, un timbru special care a intors toate scaunele - VIDEO

„Primul lucru pe care l-am facut a fost sa arunc toata mancarea nesanatoasa si am inceput sa merg pe jos prin parc. Doar 30 de minute in fiecare zi. Daca stateam in picioare, ma dureau soldurile si genunchii, asa ca mersul pe jos a fost un antrenament real pentru mine. Mi-am spus: Daca pot slabi 30 de kilograme in 3 luni, doar mergand, voi continua asa. Am vrut sa vad cat de departe pot ajunge cu asta”, a spus americanul. Chiar daca s-a ales cu un exces de piele, care ii atarna in jos, Alex spune ca nu regreta deloc decizia pe care a luat-o. 

Articole din aceeasi categorie