24.09.2022
Ruby, din nou pe patul de spital: „M-am dus la doctor plangand” - FOTO

Ruby a ajuns din nou pe patul de spital, dupa ce, in urma cu cateva saptamani vedetei i-a amortit tot corpul din cauza unor injectii pe care le-a administrat de una singura. Iata ce a patit de aceasta data artista!

Ruby este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din tara. Aceasta a reusit sa obtina aprecierea publicului atat datorita talentului sau, cat si gratie aspectului fizic de invidiat. Totusi, pentru a-si pastra aspectul, bruneta apeleaza la multe proceduri destul de dificile, care pot provoca adevarate probleme de sanatate.

In urma cu o luna, Ruby a ajuns pe patul de spital, dupa ce si-a injectat mai multe injectii folosite, in general, de culturisti. Chiar daca starea ei de sanatate s-a imbunatatit, recent a fost iarasi pe mainile medicilor. De aceasta data, cantareata a simtit dureri ingrozitoare in zona lombara. Din fericire, dupa aplicarea unui plasture special, artista s-a simtit mult mai bine.

Valentina Nafornita - plimbare romantica alaturi de iubitul sau, Cristian Spataru. Vezi ce destinatie au ales indragostitii pentru a petrece timpul impreuna - FOTO/VIDEO

„M-am trezit la sapte dimineata urand de durere de spate. M-am dus la doctor plangand si m-am intors acasa zambind.”, a fost mesajul transmis de Ruby pe Instagram.

Iuliana Beregoi a dezvaluit ce o face sa planga: „Incerc sa fiu model pentru generatia mea”

Articole din aceeasi categorie