20.12.2023
Natalia Gordienko debuteaza in cinematografie! Primele imagini de pe platoul de filmare - FOTO/VIDEO

Pe langa faptul ca este o interpreta talentata, mai nou, s-a descoperit ca Natalia Gordienko poseda si abilitati actoricesti.

In cea mai recenta postare de pe Instagram, Natalia si-a anuntat fanii ca s-a lansat in cinematografie: „In sfarsit va pot spune despre debutul meu in lumea cinematografiei. Ieri a avut loc premiera inchisa a filmului <<Бременские музыканты>> in care am interpretat rolul unei florarese fermecatoare. Acesta este un eveniment foarte semnificativ pentru mine, prima experienta intr-un proiect atat de remarcabil”.

Filmarile au avut loc 9 luni. Totodata, interpreta a recunoscut ca a avut ocazia de a colabora cu actori cunoscuti precum Sergey Burunov si Konstantin Khabensky.

„Procesul de filmare a durat 9 luni. Cadrele cu mine au fost filmate in iunie, intr-o varietate de conditii - de la frig la cald. Si toate acestea sub indrumarea genialului regizor Alexei Nuzhny si a companiei de productie Nikita Mihalkov. Si ce actori talentati am avut in echipa: Konstantin Khabensky, Sergey Burunov, Dmitriy Dyuzhev si Maria Aronova”, a povestit Gordienko.

La 29 de ani, insarcinata in ultimul trimestru, i s-a spus ca are cancer in stadiul 4: „Mi-au mai dat sase luni de trait” - VIDEO

Premiera oficiala a filmului va avea loc la data de 1 ianuarie 2024. „<<Бременские музыканты>> au fost intotdeauna desenul animat preferat al familiei noastre. Fiului meu, Christian, ii placea sa-l priveasca de mic si canta constant toate cantecele. Acum va fi si mai fericit cand o va vedea pe mama lui pe ecran! Premiera va avea loc pe 1 ianuarie! Lasati aceasta poveste frumoasa sa va umple inimile de lumina, bunatate si magie”, a mai spus vedeta.

Natalia Gordienko este o interpreta populara din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, impreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Christian.

Se „asorteaza” nu doar in viata! Ce tinute au purtat cuplurile la petrecerea de 11 ani a emisiunii O Seara Perfecta - VIDEO

Articole din aceeasi categorie