09.02.2023
A refuzat sa faca parte din echipa „Black Star” si a decis ca producatorul sau sa fie moldoveanul Alex Davia! Afla cum a ajuns interpretul din Kyrghistan, Amirchik, sa colaboreze cu acesta - VIDEO

A refuzat sa colaboreze cu cele mai mari case de productii din Rusia si l-a ales in calitate de producator pe moldoveanul Alex Brasoveanu, care este de top pe piata ruseasca. Cum a ajuns interpretul din Kyrghistan, Amirchik care aduna milioane de vizualizari pe Youtube si TikTok, sa-l cunoasca pe Alex si ce planuri au cei doi pe plan muzical, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Melodiile sale aduna milioane de vizualizari pe Youtube si TikTok, de acolo a si pornit drumul lui Amirchik. Dupa ce cover-urile sale au devenit virale pe aceste platforme, tanarul din Kyrghistan a fost observat de cele mai mari case de productie de la Moscova.

„Mi-au scris casele de discuri precum Black Star, Velvet, Atlantic Records. In cele din urma mi-a scris Alex Davia care este producatorul meu actual. Alex, frate, hai noroc. Chiar si artisti mi-ai scris, spre exemplu Mot care a vrut sa fie producatorul meu.”, a mentionat Amirchik.

Natalia Duminica se lanseaza in muzica? Dansatoarea a facut dezvaluiri despre planurile pe care le are pentru 2023: „Au mai fost si propuneri din partea Romaniei” - VIDEO

Curios este faptul ca tanarul interpret a ales sa colaboreze cu producatorul moldovean Alex Brasoveanu, stabilit la Moscova. „El mi-a scris sa ne vedem si sa facem cunostinta. El a venit la un concert de-al meu. Am inceput impreuna sa colaboram si dupa asta le-am scris tuturor caselor de productie ca lucrez cu Alex Davia. Recent am avut primult tur in Asia. Totul este foarte bine.”, a recunoscut Amirchik.

Alex Brasoveanu, care si-a schimbat numele de scena in Alex Davia, a avut o multime de colaborari cu cei mai cunoscuti artisti de acolo. Zivert, Mot, Filip Kirkorov, Johny sunt doar cativa dintre ei.

„Este inalt, 1,93 metri are. Dintii sai sunt mai albi ca lumina soarelui. Cand zambeste, toate companiile care produc closeturi se gandesc: „Unde a disparut ceramica noastra?” Bine, este o gluma. Noi suntem frati. Mi-a oferit multa experienta.”, a spus artistul.

Vezi cum arata acum Carrie Bradshaw in emblematica rochie de mireasa din „Sex and the City” - FOTO

Atunci cand doreste sa-si reincarce bateriile, locul in care se simte cel mai bine este patria sa, Kyrghistan. „Ma odihnesc psiholog atunci cand ma duc la patria mea, in Biskek. Eu acolo si respir mai liber. Sunt patriot.”

Articole din aceeasi categorie