26.09.2022
A nascut acum doua saptamani, dar este in plina forta! Mihaela Tabura - mamica care le reuseste pe toate, insa recunoaste ca nu este atat de usor: „Este minunat, atunci cand doarme.” - VIDEO

Chiar daca a devenit mama acum doua saptamani, interpreta Mihaela Tabura s-a apucat de treaba. Aceasta in curand va lansa un album, iar cu una dintre piese a venit sa o prezinte in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Este umitor cat de repede Mihaela Tabura si-a revenit dupa doar doua saptamani de la nastere. Aceasta si-a reluat activitatea ce tine de evenimente si petreceri, isi lanseaza in curand un album, dar a reusit sa si se distreze la nunta lui Corneliu Botgros.

Ce tine de rolul de mamica, interpreta recunoaste ca nu este usor, insa are ajutor din partea mamei si soacrei sale: „Este greu, o sa fiu sincera. Toate mamele zic ca este miunat. Da, este minunat, atunci cand doarme. Dar cand incepe sa planga, nu stii cum sa-l ajuti, ce il doare, sufar impreuna cu el.”

Intrebata de Anisoara Loghin, de ce au ales sa-l numeasca pe copil Mihaita, Mihaela a zis ca asta a fost dorinta sotului ei, iar ea a acceptat.

Iuliana Beregoi isi traieste visul american! Interpreta a reusit deja sa viziteze mai multe atractii turistice din New York si sa pozeze alaturi de un piton. Afla impreuna cu cine calatoreste tanara: „O sa petrecem cateva zile aici dupa care o sa plecam la...” - VIDEO

Totodata, este de mentionat ca copilasul a venit pe lume intr-o data frumoasa 09.09.2022, prin cezariana: „A fost si o alegere, si o necesitate sa nasc prin cezariana. La aparate imi spunea ca e cam maricel copilul, cordonul era imprejurul gatului. Eu eram foarte decisa sa nasca natural. Toate pot, si eu nu pot?  Dar medicul mi-a zis ca nu o sa nasti natural.”

Ce tine de silueta, aceasta a revenit deja la kilogramele pe care le-a avut si a dat jos cele 12 kilograme pe care le-a pus in timpul sarcinii.

Katalina Rusu este incarcinata pentru a treia oara! Interpreta a recunoscut ca va avea inca o fetita: „Cand se va naste urmatorul bebelus, cred ca Mia va avea in jur de un an si cinci luni” - VIDEO

Cand si-a vazut copilul pentru prima data, avea mari emotii, recunoaste Mihaela: „Cand mi-au aratat copilul, trebuia sa-l sarut ca sa simta atingerea, cand l-am vazut asa micut nu stiam sa rad sau sa plang. A fost o bucurie, eu faceam glume. Ii seamana leit taica sau, e Dumitru, Nu are nimic de-al meu. Eu toata sarcina m-am rugat sa semene cu Dumitru.”

Ce tine de piesa noua pe care a interpretat-o in cadrul emisiunii, Mihaela a recunosut ca sunt cateva piese inregistrate dinainte, iar in curand va fi lansarea albumului ei.

 

Articole din aceeasi categorie