19.05.2024
Nicolina Bucătaru - dezvăluiri inedite! Care este motivul ruperii logodnei cu fostul ei iubit, Sorin - VIDEO

Bloggerița, Nicolina Bucătaru a fost inviattaă în cadrul unui interviu, unde a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Sorin.

După ce în urmă cu câteva luni, Nicolina Bucătaru anunța că este în culmea fericirii și a fost cerută în căsătorie, a urmat o perioadă în care internauții credeau că se pregătesc de marele eveniment.

 Însă, la scurt timp imaginile cu fostul său iubit au fost șterse din mediul online. Internauții și-au pus mai multe întrebări, iar fata a confirmat despărțirea de Sorin.

În cadrul unui podcast marca Bandstage, Nicolina Bucătaru a  dezvăluit: „Vacanța în Maldive a fost un cadou pentru Sorin de la mine, fiindcă era ziua lui. Legat de inel, eu am fost cerută în căsătorie, în toamnă, în septembrie, nu am făcut public atunci pentru că încercam să mă încred din nou acestui om pentru că noi suntem naive de multe ori și ne facem speranțe că oamenii se schimbă. Prima oară am fost înșelată, o jumătate de an am stat singură, după care el a revenit din nou și de data asta istoria s-a repetat, am călcat pe aceeași greblă de două ori”.

Nicolina Bucătaru este o bloggeriță din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 104 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie