29.07.2024
A lucrat cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar acum a revenit în Republica Moldova! Ce a determinat-o pe Virginia Graur să facă acest lucru, după 14 ani în care a locuit în Statele Unite ale Americii - VIDEO

După 14 ani petrecuți în Statele Unite ale Americii, moldoveanca Virginia Graur s-a întors în Republica Moldova cu o poftă „nebună” de a explora frumusețea țării. În cadrul unui podcast cu Dorin Galben, femeia a povestit cum a fost întoarcerea acasă.

„Când am ieșit din aeroport, am fost intâmpinată cu bujori, m-am bucurat și am înțeles că asta e Moldova, bujori, legume, eu eram dornică de fructe gustoase. Moldova e frumoasă, curată, verde, dar prea multe mașini și cu șoferi care sunt în grabă. Dar încerc eu să fiu un exemplu bun”, a menționat Virginia.  

Cum a început povestea de dragoste dintre Valentina Naforniță și Cristian Spătaru, dar și cine dintre ei a spus primul „Te iubesc” - VIDEO

Invitata podcastului susține că la Chișinău sunt schimbări majore, în comparație cu acum 14 ani: „Este un oraș modern, avem de toate, Valea Morilor m-a cucerit, parcul Dendrariu la fel, noi nu am avut terenuri de joacă atât de frumoase, acum este tot de ce are nevoie copilul. Nu e nevoie să pleci în Europa să te simți bine, o poți face și aici”. 

„În Moldova eu am venit fără așteptări, eu nu pot să compar Moldova cu America. Putem să comparăm Chișinăul cu Iașiul, după mine, Chișinăul este atât de curat, frumos, organizat, văd eu totul roz”, a mai explicat femeia.

Premieră muzicală! Natalia Gordienko a lansat o nouă piesă: „Ascultă, dansează și inspiră cu noua mea melodie” - VIDEO

De asemenea, Graur a povestit despre experiența frumoasă pe care a avut-o atunci când a trebuit să-l înscrie pe copilul ei la grădiniță:„Mi-am schimbat buletinul, a fost primul lucru pe care l-am făcut când am ajuns acasă, pentru că unul dintre copii mei trebuie să meargă la grădiniță. Directoarea mi-a spus că nu mai au locuri, însă pentru că suntem din diaspora care se întoarce acasă, a decis să ne ajute”.

De la o casă mare, cu gazon și pian, a revenit aici, la bloc, într-un apartament. „Eu nu am așteptări, asta e ceea ce mă ajută pe mine să trec peste bariera mea de confort și încă ceva, omul se adaptează foarte repede, iar dacă copii mei nu simt diferență, eu nu ar trebui să atrag atenție la asta”, a explicat Virginia. 

Zilnic se confruntă și cu situații mai puțin plăcute care pot să o dezechilibreze, dar femeia nu permite acestui lucru să se întâmple: „Practic în fiecare zi am de astea, dar eu nu le dau voie, eu reacționez cu profesionalism. Am atitudine, iar ei cred că eu o să le răspund cu aceeași monedă, cu superioritate. Eu am venit aici cu un scop, să aduc experiența mea din State în Moldova și să mă împart cu ea, iar ori de câte ori interacționez cu oameni, ei o să mă țină minte”.

Virginia Graur este o moldoveancă care a fost stabilită 14 ani în Statele Unite ale Americii. Tot ea este unica moldoveancă ce a activat într-o companie avia americană, fondată de unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

SURSĂ FOTO: Instagram: virginiagraur 

Articole din aceeasi categorie