15.01.2024
A invins cancerul, iar acum isi traieste viata din plin! Moldoveanca Stela Zacon, imagini emotionante cu burtica de graviduta - FOTO

Stela Zacon, mama a doi copii, care este stabilita la Londra a aflat ca sufera de cancer dupa ce l-a nascut pe cel de-al doilea copil. Acesteia i-a reusit in cele din urma sa invinga boala crunta, iar in prezent este din nou insarcinata.

Pe langa faptul ca vorbeste pe Instagram despre experienta prin care a trecut, Zacon impartaseste din cand in cand si imagini din viata ei de zi cu zi.

La data de 15 ianuarie, Stela isi sarbatoreste ziua de nastere. Cu aceasta ocazie, bloggerita a decis sa publice in mediul online cateva imagini cu burtica ei de graviduta care este deja proeminenta.

La cei 31 de ani ai sai, moldoveanca a lasat si un mesaj emotionant pentru urmaritorii ei: „Alege sa te bucuri... Nu astepta ca viata sa devina mai simpla, mai buna sau mai usoara. Viata va fi intotdeauna complicata. Alege sa fii fericit acum. Altfel, nu faci altceva decat sa pierzi timpul. Nu putem controla situatiile in care ne aflam intotdeauna, dar putem alege sa ne controlam reactiile si emotiile... Alege sa te bucuri”.

4 zodii care prefera relatiile de scurta durata si alte 4 care isi doresc angajament

„La multi ani, Stela”, „La multi ani fericiti alaturi de cei dragi”, „La multi ani, femeie frumoasa”, „La multi ani fericiti si binecuvantati. Multa sanatate, realizari frumoase in continuare alaturi de familie”, i-au urat Stelei Zacon cativa internauti.

Stela Zakon este o moldoveanca stabilita in Londra, cu peste 57 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Este mama a doi copii, iar acu este insarcinata cu cel de-al treilea copil.

Valentina Nafornita, intr-o forma fizica de invidiat la 2 luni dupa ce a nascut! Cum a reusit sa revina la silueta de altadata - VIDEO

Articole din aceeasi categorie