15.01.2024
4 zodii care prefera relatiile de scurta durata si alte 4 care isi doresc angajament

Atat relatiile de scurta durata, cat si cele care presupun un angajament, sunt preferate de persoane in functie de prioritatile pe care si le-au stabilit intr-o anumita perioada din viata.

Cu totii avem o preferinta atunci cand vorbim despre relatii de scurta durata versus cele de lunga durata. Acest lucru depinde, deseori, de ceea ce consideri prioritar in diferitele perioade din viata, insa acea preferinta, in special, poate avea de-a face cu personalitatea interioara. De aceea, daca luam in considerare astrologia, unele zodii se simt mult mai confortabile intr-un angajament, in timp ce altele ar considera mai potrivita pentru ele o relatie de scurta durata.

Berbec – scurta durata

Berbecii gasesc mai distractiv entuziasmul unui flirt si oportunitatea de a cunoaste pe cineva nou. Avand in vedere ca sunt guvernati de Marte, planeta pasiunii, au tendinta de a se bucura de o aventura intensa. De asemenea, sunt o zodie independenta, ceea ce inseamna ca, de cele mai multe ori, prefera sa mentina statusul relatiei „singur”. Totusi, daca simt ca au intalnit persoana potrivita, pot deveni foarte interesati sa pastreze legatura o perioada lunga de timp.

Gemeni – scurta durata

Gemenii isi doresc experiente noi, iar din moment ce mereu au cate ceva de facut, ar prefera sa nu investeasca timp intr-o relatie de lunga durata. Sunt foarte sociabili, ceea ce inseamna ca stiu sa mentina interesanta o conversatie. Au tendinta de a deveni curiosi, sunt un partener distractiv pentru o intalnire, dar poate fi greu sa-i convingi sa-si ia un angajament in relatie.

Sagetator – scurta durata

Sagetatorul traieste pentru libertate si aventura, fiind considerati exploratorii zodiacului. De obicei, se plictisesc repede in relatii, de aceea flirteaza foarte mult, mentinandu-si independenta. Au nevoie sa se dezvolte la nivel fizic, psihic si spiritual, pentru a fi fericiti. Desi Sagetatorii pot calatori alaturi de o persoana, simtindu-se liberi in acelasi timp, isi dau seama foarte tarziu de acest lucru.

Actrita celebra care s-a impiedicat si a cazut in vazul tuturor. Imaginile cu ea fac inconjurul lumii - FOTO

Varsator – scurta durata

Varsatorul este un alt semn zodiacal liber si foarte sociabil. Deseori se inconjoara de prieteni, astfel nu simt nevoia sa aiba pe cineva alaturi. De asemenea, au obiective precise care s-ar putea sa le ocupe mult timp, devenind distrasi pentru a incepe o relatie. Cu toate acestea, daca isi doreste cu adevarat sa aiba atat un partener, cat si o cariera de succes, le poate obtine pe amandoua. Sunt persoane foarte deschise si dispuse sa exploreze, sa aiba cat mai multe experiente alaturi de oamenii care le sunt pe plac.

Taur – lunga durata

Taurii prefera sa aiba stabilitate, ceea ce inseamna ca apreciaza relatiile confortabile, de lunga durata. De asemenea, se impotrivesc schimbarilor, incercand mereu sa rezolve disputele cu partenerul prin comunicare. Din momentul in care isi iau un angajament, ii raman fideli. Cred in valorificarea romantismului atat in perioadele bune, cat si in cele mai putin placute.

Rac – lunga durata

Avand in vedere ca sensibilitatea ii caracterizeaza cel mai bine, Racii vor sa fie cu o persoana care le va ramane alaturi neconditionat. Cand simt o conexiune speciala, vor sa aiba siguranta, iar nimic nu le ofera mai multa liniste decat angajamentul.

Leu – lunga durata

Leii sunt persoane loiale, care se opun schimbarilor. Nu sunt interesati sa aiba o multime de relatii scurte, ci una reusita. Cand lucrurile nu merg atat de bine pe cat se asteptau, incearca sa se concentreze pe partea plina a paharului. In dragoste sunt mereu optimisti si iubitori, fiind alaturi de acea persoana in orice situatie.

Bianca Dragusanu si-a socat fanii! Cum s-a afisat diva, dupa ce a suferit o operatie estetica la fata: „Sunt foarte vanata” - FOTO

Balanta – lunga durata

Balanta este guvernata de Venus, planeta iubirii si a relatiilor. Intelegem deci, inclinatia lor catre relatiile de lunga durata, stabile si sanatoase. Chiar si in momentele mai putin bune, Balantele gasesc o solutie prin care sa mearga mai departe.

Articole din aceeasi categorie