23.03.2020
A intrat in carantina dupa ce a fost in contact cu un medic infectat cu COVID-19. Cea mai puternica femeie din lume suspectata de coronavirus

De la oameni simpli si pana la mai marii lumii, toti sunt identici in calea nemilosului virus.

COVID-19 nu ocoleste pe nimeni, de asta ne-am convins inca de la aparitia acestei pandemii in China. De atunci, mai multi sportivi, actori, cantareti, conducatori de stat si alte persoene publice au cazut in mrejele ucigasului virus.

Posibil ca este si cazul celei mai puternice femei din lume - Angela Merkel, cancelarul Germaniei, care a intrat in izolare dupa ce a interactionat cu un medic depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.
Citeste si: A ignorat recomandarile medicilor si s-a infectat cu noul tip de coronavirus. Sotia „celui mai sexy barbat din lume” s-a molipsit de la sotul ei
In timp de grea cumpana, cand aceasta lupta pentru cetatenii ei, incercand sa ia cele mai optime decizii legate de combaterea pandemiei care a pus stapanire si pe tara sa, cancelarul Germaniei incearca sa faca fata unei alte probleme.

Ea este preocupata si de starea sa de sanatate, izolandu-se pentru 14 zile dupa ce a intrat in contact cu un medic depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Angela Mekel va sta in casa timp de 2 saptamani. Anuntul a fost facut de reprezentantii guvernului german, mentionand ca aceasta a interactionat cu medicul repectiv in cursul zilei de vineri, iar ulterior doctorul a fost testat pozitiv cu coronavirus.
Surse foto: businessinsider.in; ft.com; pinterest.com
Articole din aceeasi categorie