11.02.2020
A fost prezent la decernarea Premiilor Oscar si s-a fotografiat cu Brad Pitt. Cine este artistul rus, care apare in poza alaturi de marele star
Interpretul rus, Filipp Kirkorov, a fost prezent la marele eveniment de la Dolby Theatre, ce a avut loc pe 9 februarie.
La cea de-a 92-a editie a premiilor Oscar, decernate de catre Academia Americana de Film, cantaretul rus, Filipp Kirkorov, s-a numarat printre invitatii galei, facandu-si aparitia intr-un outfit elegant si insotit de o blonda sexy - actrita Alisa Bartova-Lobanova.
Artistul a publicat cateva InstaStory-uri cu ei doi.
Citeste si: OSCARS 2020: Cele mai hot cupluri de pe covorul rosu
Filipp Kirkorov nu a ezitat sa filmeze si sa fotografieze mai multe momente exclusive din cadrul serii, etichetand pe fotografie cateva nume notorii ale filmului si ale muzicii americane.
Chiar daca starurile mondiale erau mult prea ocupate cu nominalizarile si aflarea numelor castigatorilor, Regele muzicii rusesti a gasit o clipa libera pentru a se fotografia cu actorul Brad Pitt.
Din imagine se observa ca ambii sunt eleganti si extrem de fericiti - Filipp Kirkorov, pentru ca s-a fotografiat cu starul american, iar Brad Pitt - pentru ca a obtinut un Oscar, fiind calificat drept cel mai bun actor in rol secundar in filmul „Once Upon a Time... in Hollywood”.
Surse foto: Instagram.com; hollywoodreporter.com


Articole din aceeasi categorie