20.07.2023
A fost la un pas de moarte, dupa ce a atacat-o un rechin de trei metri. Cum a reusit tanara de 18 ani sa scape - FOTO

O tanara de 18 ani a trecut prin cea mai cumplita experienta din viata ei. In timp ce se afla la plaja cu fratele ei, Addison Bethea a fost atacata de un rechin de trei metri, insa curajul si rapiditatea fratelui ei i-au salvat viata. 

Addison a povestit totul in cadrul unui documentar intitulat „Why Sharks Attack”, marturisind ca a avut nevoie de o interventie chirurgicala complexa pentru a putea supravietui. Totul a inceput intr-o zi cand ea si fratele ei vitreg, Rhett, faceau scufundari unul langa celalalt pe coasta Keaton, langa Insula Grassy, ​​in comitatul Taylor, Florida. Cei doi frati se aflau la doar cinci metri adancime, atunci cand Addison a simtit ca ceva i-a atins piciorul.

Reamintindu-si momentul terifiant, Addison a spus: „Am simtit ca ma apuca ceva de picior. Am crezut initial ca e Rhett si ca face o gluma, pentru ca atunci cand m-a tras in jos nu am simtit nicio durere, dar apoi a inceput sa ma zgarie si atunci mi-am dat seama ca e altceva”.

„Am auzit-o tipand si a iesit la suprafata. Atunci i-am vazut coada cum taia pur si simplu apa”, a adaugat Rhett.

Horoscop 20 iulie 2023. Zodia care trebuie sa ia o decizie cruciala privind locul de munca

„M-a muscat de coapsa dreapta si atunci i-am taiat ochiul pentru a-l face sa plece de pe mine. Dar rechinul nu s-a oprit si a inceput sa inoate cu mine in gura”, a adaugat tanara.

„Am apucat-o de mana si am inceput sa-l lovesc pentru a-i da drumul”, a completat Rhett.

Rhett, care lucreaza ca pompier, a reusit sa o aduca pe Addison inapoi in barca lor si au fost imediat ajutati de o barca mai mare care i-a dus pe plaja. Rhett a facut un garou improvizat si l-a tinut in jurul piciorului lui Addison pentru a-i opri sangerarea, ceea ce i-a salvat viata surorii sale.

Addison a pierdut mult sange si a fost transportata imediat la Spitalul Memorial Tallahassee unde i s-a facut o interventie chirurgicala de urgenta. In cadrul documentarului a vorbit si tatal lui Addison, care l-a laudat pe Rhett: „Daca nu era el, am fi fost la pompe funebre, nu la spital. Baiatul acesta este definitia unui erou”, adaugand: „Rechinul i-a atacat piciorul drept lui Addison, iar muschiul sau a fost distrus complet. A fost devastator, avea o rana foarte urata”.

Barbara Palvin si Dylan Sprouse s-au casatorit in cadrul unei ceremonii discrete in Ungaria. Modelul a purtat doua rochii - FOTO

Tatal tinerei a explicat ulterior cum chirurgul „a luat o vena de la piciorul stang si a transformat-o intr-o artera pentru ca piciorul drept sa primeasca flux sanguin”, dar la sase zile de la prima operatie, Addison a fost nevoita sa renunte la piciorul ei, fiindu-i amputat. 

Articole din aceeasi categorie