20.07.2023
Barbara Palvin si Dylan Sprouse s-au casatorit in cadrul unei ceremonii discrete in Ungaria. Modelul a purtat doua rochii - FOTO

Barbara Palvin si Dylan Sprouse s-au casatorit in cadrul unei ceremonii intime in Ungaria.

Barbara Palvin si Dylan Sprouse s-au casatorit! Modelul si actorul si-au unit destinele pe 15 iulie, in Ungaria, tara de origine a acesteia, pe proprietatea parintilor ei, Harlekin Birtok, care serveste si ca locatie pentru evenimente. Desi ceremonia a fost una foarte romantica, surse sustin ca cei doi intentioneaza sa sarbatoreasca printr-o nunta mai mare in California, in toamna.

Barbara Palvin si Dylan Sprouse s-au casatorit

Cuplul a schimbat juramintele la biserica din Albertirsa, unde parintii Barbarei Palvin s-au casatorit in urma cu 34 de ani. Slujba de la biserica a fost urmata de o ceremonie civila, care a avut loc pe o mica insula din cadrul unei rezervatii de pe proprietatea parintilor modelului. 

„Acest weekend trecut trebuia sa fie un eveniment intim. Dar am ajuns sa avem 115 invitati pentru ca sunt multi oameni la care tinem si am vrut ca toti sa fie acolo.”, spune Barbara Palvin pentru Vogue. 

Horoscop 20 iulie 2023. Zodia care trebuie sa ia o decizie cruciala privind locul de munca

Avand in vedere ca proprietatea parintilor ei serveste adesea drept loc de desfasurare a nuntilor, modelul si sora ei, Anita Palvin, au experienta in ceea ce priveste planificarea. Dupa ce Barbara s-a logodit, Anita a ajutat-o foarte mult. De asemenea, Barbara Palvin a analizat cu atentie fiecare aspect al garderobei de nunta, dorind sa poarte ceva atemporal si clasic pentru ceremonie.

Vivienne Westwood i-a servit drept punct de plecare, iar in cele din urma a optat pentru un model personalizat fara bretele de la casa de moda britanica. Pentru bijuteriile din ziua nuntii, aceasta a ales Tiffany & Co., bijutierul creand pentru mireasa un choker inspirat din anii ’90, care s-a asortat perfect cu rochia.

Pentru cea de-a doua rochie a sa, Barbara Palvin a dorit sa poarte un look in care sa poata dansa toata noaptea. Mireasa a ales o rochie scurta, cu spatele incrucisat: „A fost cea mai buna alegere. Rochia m-a facut sa ma simt ca o printesa moderna”, spune Barbara. 

Diana Rimis - de urgenta la spital! Ce s-a intamplat cu fetita acesteia: „M-am speriat groaznic, Stefania...” - FOTO

„Exista, de asemenea, o traditie maghiara in care trebuie sa porti o rochie rosie dupa miezul noptii – se numeste menyecske ruha. Nu a existat nicio indoiala, trebuia sa port un designer maghiar pentru aceasta, asa ca am ales Mero. Ei au creat rochia visurilor mele. Era sexy si dulce, dar si confortabila – exact ceea ce imi doream.”, a declarat Barbara Palvin, potrivit Vogue.

Cuplul s-a logodit in septembrie anul trecut, in timp ce se afla intr-o excursie cu prietenii in California, intr-o tabara de camping. Acestia se oprisera intr-un loc unde se pot vedea vidre, animalele preferate ale Barbarei, in salbaticie: „A fost foarte romantic. Am fost suspicioasa si m-am gandit ca ar putea sa puna intrebarea pentru ca si-a impachetat o camasa prea frumoasa pentru camping”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Barbara Palvin si Dylan Sprouse s-au intalnit pentru prima data in urma cu aproximativ sase ani, cand ea i-a taiat calea la coada in timp ce intra la un eveniment. Cand actorul i-a atras atentia pentru acest comportament nepotrivit, ea i-a raspuns cu: „Ce esti tu – un vanzator de hot-dog?” A urmat un schimb de replici glumete si, desi nu au facut schimb de numere de telefon, curiozitatea lui Dylan a fost starnita.

Dupa eveniment, Dylan Sprouse i-a transmis un mesaj in privat Barbarei Palvin, dar fara succes, deoarece ea a continuat sa il ignore timp de cateva luni. In cele din urma, ea a cedat farmecelor lui si i-a raspuns, iar trei luni mai tarziu a zburat in China pentru a-l vedea pe actor, care se afla pe platourile de filmare in acel moment, si pentru a merge la prima lor intalnire.

Articole din aceeasi categorie