18.05.2022
A fost la un pas de a avea un transplant de rinichi! Nicoleta Sava-Hanganu a recunoscut ca modul ei sanatos de viata este legat intr-o masura si cu maladia de care a suferit: „Cand m-am internat in spital, aveam in suflet primavara, nu imi era deloc frica” - VIDEO

Invitata la emisiunea O Seara Perfecta, Nicoleta Sava-Hanganu a interpretat o piesa care nu poate sa nu te atinga la suflet. Interpreta de muzica populara a cantat o melodie despre bunei. Artista a mentionat ca ii este dor de buneiii sai, de timpul petrecut la ei acasa. De asemenea, interpreta a vorbit despre maladia de care a suferit si care a determinat-o sa isi schimbe complet stilul de viata. Mai multe detalii afla in interviul de mai jos. 

Piesa sa te transpune in copilarie, direct in casa bunicilor tai. „Eu am iubit foarte mult bunicii mei si foarte mult mi-a placut sa merg la ei cand aveam o vacanta sau doar in weekend. Imi amintesc ca atunci cand eram mica, doar cand ploua afara si era noroi, doar atunci eu puteam sa ii zic mamei ca nu vreau la bunei. Dar, in schimb, mi-a placut intotdeauna sa vad cum bunica mea scoate painea din cuptor, sa mananc placintelele calde, sa beau laptele proaspat. Mi-am dorit mult ca ei sa auda aceasta piesa, insa ei au plecat mai inainte de a o lansa”. 

Casa bunicilor sai are o poveste mai trista. „Asteapta sa fie demolata. Nu o putem repara deja, caci e prea veche”. 

Este o bomba de energie si face chef oriunde merge! Dianna Rotaru a surprins toti localnicii intr-un restaurant din Grecia. Vezi ce a facut prezentatoarea - FOTO/VIDEO

In videoclipul la melodia sa putem vedea imagini vechi cu membrii familiei artistei. „Acolo sunt bunicii mei, sunt fotografii de la nunta de aur de la strabunicii mei, sunt rudele mele, matusele, noi in copilarie, sunt amintiri foarte calde”. 

In curand Nicoleta Sava-Hanganu pleaca in strainatate, unde are mai multe evenimente. „Am sa merg in Portugalia la un eveniment. Am fost si prin Franta, Spania. A trecut multa vreme de cand am plecat undeva. Chiar astept cu nerabdare sa plec, sa fiu alaturi de pamantenii nostri, sa le cant, sa ii fac sa danseze, sa chiuie”. 

Interpreta a urmarit prestatia trupei Zdob si Zdub si Fratii Advahov de la Eurovision 2022. „Nu am stat sa privesc toti participantii, dar i-am urmarit pe baietii nostri. Au avut o prestatie extraordinara. Parca nu e foarte complicat, insa face omul sa se miste impreuna cu ei. A fost ceva wow, am auzit spectatorii cum cantau impreuna cu ei”.  

Emotii traite la intensitate maxima! Interpreta Diana Grigor si-a indeplinit una dintre cele mai mari dorinte chiar in Republica Dominicana. Vezi despre ce e vorba: „Visele devin realitate...” - FOTO/VIDEO

In familia interpretei se duce un mod sanatos de viata, ea fiind practic vegana. Insa la baza acestui lucru sta o maladie, iar artista a fost la un pas de a avea un transplant de rinichi. „Slava Domnului ca nu am ajuns pana la asta si am iesit din asta prin tratament. Acum imi este mai usor sa vorbesc despre asta, pentru ca am trecut peste asta deja. Sunt bucuroasa sa vorbesc cu cineva, sa dau un sfat, sa spun ceva ce oamenii nu cunosc. Pot spune ca rinichii nu iubesc carnea, ouale si chiar si lactatele. Din pacate, aceasta informatie nu este adusa corect. Primul pas in mentinerea rinichilor este de a evita aceste produse”. 

„Nu imi este frica de recidiva. Noi toti avem ceea ce merita si este bine sa primim lucrurile asa cum sunt, sa intelegem unde am gresit si ce trebuie sa facem mai departe. Chiar atunci cand eram internata in spital, aveam o primavara in suflet. Presimteam ca in viata mea si in familie se va produce o schimbare. Acum eu fac uneori un curs de detox, uneori nu mananc cate o zi in saptamana, fac post uscat, post pe apa sau mananc doar ceva anumit”, a mai adaugat interpreta.

Sursa FOTO: Facebook

Articole din aceeasi categorie