19.04.2023
A fost iubita lui Cristiano Ronaldo, iar acum sustine ca a aflat „secretul” Georginei Rodriguez: „Voua nu vi se pare?” - FOTO

Georgina Rodriguez (28 de ani) a inceput sa primeasca multe critici dupa ce s-a mutat in Arabia Saudita, ca urmare a transferului lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) la Al-Nassr. 

Cel mai recent, diva din Argentina a fost criticata de Nereida Gallardo (39 de ani), una dintre primele iubite ale superstarului portughez, cunoscuta pentru relatia pe care a avut-o cu acesta vreme de 8 luni, in 2008. 

Nereida Gallardo sustine ca a „deconspirat-o” pe Georgina Rodriguez

Pe pagina de Instagram a cabinetului de chirurgie estetica pe care il detine, iberica a postat cateva fotografii cu Rodriguez inainte si dupa interventiile pe care le-a suferit la nivelul fetei.

Daniela Cheltuitor - indragostita lulea de sotul ei! Vezi ce a publicat bloggerita pe Instagram: „Investiti in emotii...” - VIDEO

Actuala iubita a lui Ronaldo, care i-a daruit fotbalistului doi copii, a fost acuzata de Gallardo ca si-a facut mai multe operatii pentru a semana cu alta diva cunoscuta pentru frumusetea sa, Kim Kardashian.

Gallardo a postat si o fotografie extrem de rara cu Rodriguez, inainte de interventia chirurgicala suferita la nas, la care a adaugat descrierea: „Georgina incepe sa semene izbitor cu Kim. Voua nu vi se pare?”.

Tu stii cum sa realizezi corect un platou de branzeturi? Fromagerul Vladimir Musteata iti dezvaluie secretele lui: „Clasificam branza dupa intensitate, textura, intr-o ordine anumita” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie