08.08.2022
E vreun pic reala sau e photoshop 100%? O blonda cu un corp ca de papusa uimeste cu formele ei neobisnuite

O ucraineanca de 29 de ani face senzatie pe Instagram cu formele ei neobisnuite. Veronika Sherstiuk nu pare o femeie reala, ci mai degraba o papusa Barbie.

Urmarita de aproape 250.000 de oameni pe Instagram, ucraineanca primeste o multime de complimente pentru felul in care arata, dar si critici. Bonda, cu parul foarte lung, extrem de slaba, cu implanturi de silicon si cu tinute incendiare, Veronika Sherstiuk nu trece neobservata.

Miss Universe 2021, atacata online din cauza ca s-a ingrasat dupa ce a castigat titlul. Cum arata indianca acum - FOTO

“Este… umana?”, “Macar plasticul nu este in ocean”, “Arati atat de nefericita” – i-au scris internautii.

Insa multi o banuiesc ca isi photoshopeaza pozele pentru un look extrem: “Si fara filtre cum arati?”, “Ai photoshopat la maxim pozele astea”, i-au spus fanii.

Ce cadou de nunta au primit Ben Affleck si Jennifer Lopez de la Jennifer Garner. Fosta sotie a actorului a facut un gest neasteptat

Ucraineanca nu pare insa afectata de comentariile rautacioase pe care le primeste. Pare ca duce o viata de lux si ca este tot timpul in vacanta – posteaza imagini de pe yachturi, de la shopping din Monaco sau din hoteluri de lux.

In urma cu cateva saptamani Veronika Sherstiuk se plangea fanilor ca a slabit. “Nu stiu daca e vizibil, dar am slabit 4 kg din aprilie…Am avut o perioada dificila din punct de vedere psihic, am avut o depresie puternica. Adaptarea la noua realitate m-a doborat. Nu doar tara mea, ci toata lumea mi se pare nesigura. Chiar daca eu va arat doar partea pozitiva a lucrurilor….nu va puteti da seama prin ce trec”, a spus ucraineanca, afectata de razboi.

Articole din aceeasi categorie