08.11.2023
A fost desemnat cel mai sexy barbat in viata si nimeni nu se astepta sa fie el! Cine e barbatul anului 2023 - FOTO

Milioane de femei au suspinat ani la rand dupa el, dupa ce l-au vazut in rolul neurochirurgului Derek „McDreamy” Shepherd din „Anatomia lui Gray”. Acum, la 57 de ani, Patrick Dempsey a fost desemnat de revista People „Cel mai sexy barbat in viata”.

Actorul recunoaste ca se bucura ca i-a revenit si lui, in sfarsit, aceasta titulatura: „Ma bucur ca se intampla in acest moment al vietii mele. E bine sa ti se recunoasca meritele, ego-ul meu e fericit, dar vreau sa ma folosesc de asta intr-un mod pozitiv”.

Adorat de milioane de femei, Patrick Dempsey este casatorit cu Jillian, de profesie make up artist, si are trei copii – o fata de 21 de ani, Talula, si gemeni, Sullivan and Darby, in varsta de 16.

Cum a reactionat actorul cand a aflat ca este „cel mai sexy barbat in viata”? „Am fost de-a dreptul socat, apoi am inceput sa rad. Ce e asta, o gluma, nu?”

Tudor Chirila a marturisit de ce nu face nunta cu iubita lui, Iulia Mizgan. Formeaza un cuplu de 10 ani

Actorul crede ca noua titulatura il va transforma in tinta glumelor copiilor sai: „O sa rada sa mine si o sa gaseasca toate motivele pentru care nu ar fi trebuit sa fiu numit eu cel mai sexy”.

Horoscop 8 noiembrie 2023. Zodiile care nu stiu sa-si exprime sentimentele. Cei mai timizi nativi

Articole din aceeasi categorie