15.08.2019
A facut-o din nou. Dupa ce a slabit, Anastasia Volochkova apare topless in pozele din vacanta
Escapada in Grecia pare sa-i fi priit de minune fostei prime-balerine de la Bolshoy Teatr. Aceasta a slabit considerabil, fapt pe care admiratorii ei nu au putut sa nu-l remarce.

In cele doua saptamani de vacanta, balerina nu a renuntat la antrenamentele sale, a inotat mult si s-a abtinut de la bucate calorice, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat.

Profitand de aceasta forma fizica, Anastasia a decis sa-si etaleze trupul in toata splendoarea, postand imagini in care apare in costume de baie minuscule, iar in doua fotografii renunta si la sutien, acoperandu-si sanii cu palmele: „Aceasta este marea bucuriei.”, a scris vedeta in dreptul imaginii.

In ultimii ani Anastasia este dur criticata pentru imaginea pe care si-o creeaza in mass-media. Ea publica deseori imagini provocatoare si participa la diverse emisiuni controversate. Internautii cosidera ca acesta este un comportament nedemn de o fosta balerina de la Bolshoy Teatr.

Amintim ca Volochkova a fost concediata cu scandal de la Bolshoy Teatr, invoncadu-se starea fizica necorespunzatoare a balerinei. Partenerii acesteia afirmau ca balerina a pus cateva kilograme in plus. In replica, Anastasia afirma ca este vorba despre nimic altceva decat o razbunarea din partea fostului ei iubit, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Rusia – Suleyman Kerimov.

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie