27.01.2022
A compus peste 300 de piese si nu se opreste aici! Vezi care este slagarul preferat al interpretului Alexandru Lozanciuc - VIDEO

Cartofi, carne de pui si salata cu rosii si castraveti a fost meniul pe care l-a propus Alexandru Lozanciuc la Gusturile se Discuta, dar l-a gatit Dianna Rotaru.

Ajuns in studioul Gusturile se Discuta prima intrebare a interpretului Alexandru Lozanciuc a fost „Unde e Dianna Rotaru?”.

Interpretul a gatit mancarea pe care o prefera de cand se stie. Salata cu rosii si castraveti, carne de pui, dar si: „Casuta din cartofi, pana acum era piure, dar acum e casuta din cartofi.”, a mentionat artistul.

Petru Chicu - „perchezitionat” de Diana Rotaru: „Dragii nostri hateri, criticati-ne, dati-ne mesaje cat mai negative pentru ca noi de la asta primim placere.” - VIDEO

Anatolie Melnic a tinut sa afle cate piese a compus Alexandru Lozanciuc de-a lungul carierei sale. „Eu am scris mai mult de 300 de piese, iar textul si muzica imi apartin mie.”

Totusi una dintre cele mai dragi piese compuse de Alexandru Lozanciuc este „Eu numai, numai” scrisa pentru Ionel Istrati. Interpretul a povestit si cum a avut loc colaborarea dintre ei.

Delicii japoneze la Gusturile Se Discuta, alaturi de Irina si Serghei Kovalski: „Vor fi ciki puki, dar nu sushi” - VIDEO

La bucatarie artistul mai mult a vorbit, iar Dianna Rotaru a gatit. In cele din urma mancarea a fost facuta si chiar daca nu a fost un meniu sofisticat, seful, Petru Chicu a apreciat bucatele, dar si initiativa Diannei.

La sfarsitul emisiunii, Alexandru Lozanciuc a interpretat si o piesa din repertoriul sau.

Articole din aceeasi categorie