25.03.2021
Luciana Spinu - primul mesaj dupa ce a anuntat ca sotul sau a plecat la ingeri: „Nu pot nici acum sa cred ca trebuie sa fac asemena postare.... traiesc un cosmar...". Cand va avea loc inmormantarea lui Dorin Ieseanu

Virusul raspandit in intreaga lume este necrutator. Ieri, vestea trista despre decesul lui Dorin Ieseanu a socat multa lume: artisti, colegi de-ai compozitorului si oameni care impartasesc durerea Lucianei Spinu.

Citeste si :  Doliu in lumea muzicii. S-a stins din viata sotul interpretei Luciana Spinu, compozitorul Dorin Ieseanu: "De ce ne-ai lasat? Cum traim noi mai departe fara tine"

Trecand printr-o perioada foarte dificila, sotia regretatului artist a tinut sa transmita, prin intermediul retelelor de socializare, un mesaj de multumire pentru toti cei care o sustin.

„Prieteni, va multumesc foarte mult pentru toata sustinerea, scuzati dar nu pot citi mesajele dvs. e prea mare durerea din sufletul meu. Va multumim pentru fiecare banut, pentru fiecare cuvint. Domnul sa va aiba in paza.

Pentru cei care vor sa-si ia ramas bun de la scumpul meu sot, tatic... .........Dorin Ieseanu

Astazi dupa ora 16, va puteti apropia in satul lui de bastina, satul Rosu- Cahul la priveghere.

Maine, 26 martie, va avea loc inmormintarea la 12.....

Nu pot nici acum sa cred ca trebuie sa fac asemena postare.... traiesc un cosmar...”, a scris Luciana, pe Facebook.

Dorin Ieseanu si Luciana Spinu s-au casatorit in 2016. Cei doi au un baietel.

Dorin Ieseanu s-a nascut pe 30 aprilie, in anul 1987. Acesta a fost compozitor la „Studio & Human Place," iar in prezent activa ca basist, vocalist, compozitor si regizor de sunet la „Big Flash Sound". 

Fiind atinsi de aceasta veste cutremuratoare, multi artisti din showbizul autohton s-au mobilizat si au indrumat pe cei care pot sa o ajute pe Luciana, care a ramas singura cu fiul sau. Virusul nu i-a rapit doar sotul, ci si activitatea muzicala din ultimul timp, prin care isi castigau existenta. „La varsta de doar 33 de ani a fost rapus de virus colegul si prietenul nostru Dorin Ieseanu - un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de exceptie care manuia cu maiestrie o multime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist si un mare patriot! A plecat lasand in urma o sotie iubitoare la fel de talentata si un copilas care-i seamana leit...”, a scris Costi Burlacu, pe Facebook.

„Fiind o familie de muzicieni, in inactivitate de un an, aceasta tragedia a venit subit!” Costi Burlacu indeamna oamenii sa o sustina pe sotia raposatului Dorin Ieseanu, care si-a pierdut viata in lupta cu COVID-19

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie