11.02.2020
A ajuns la jumatate de drum in lupta sa pentru sansa la viata, dar Robert inca mai are nevoie de ajutorul tau. Irina Grabazei: „Din putinul pe care-l au ei, oamenii aleg sa ne ajute si pe noi...”
Cazul lui a impresionat o tara intreaga si nu doar, ajungand sa fie cunoscut si peste Prut.
Nici nu are cum sa fie altfel de vreme ce e un micut atat de dulce, care lupta pentru viata lui. Robert, mezinul de patru luni al familiei Grabazei, diagnosticat cu o boala extrem de rara, a reusit deja sa sensibilizeze sute de mii de inimi si sa adune, astfel, jumatate din suma de care are nevoie pentru a fi salvat.
Citeste si: Concert caritabil – Ingerii lui Robert: Catalin Josan, Elena Javelea, Aliona Moon si alti artistii – impreuna pentru cazul lui Robert Grabazei, baietelul care lupta pentru viata
Robert are deja 4 luni, iar fiecare zi inseamna o noua lupta. El are nevoie de peste 2 milioane de dolari pentru a creste ca toti copiii.
Orice virus poate fi extrem de periculos pentru Robert, de aceea, Irina ia toate masurile de siguranta, iar uneori, ii izoleaza chiar pe membrii familiei. Ii este greu, evident, dar nu poate sa riste atunci cand e vorba de micutul ei.
Citeste si: Sansa la viata a micutului Robert costa peste 2 milioane de dolari. Mama copilului, Irina Grabazei: „Acum 5 ani parintii cu copii dignosticati cu aceasta boala erau trimisi acasa, sa se bucure de ultimele zile pe care le mai au.”
Copiii cu un diagnostic ca cel al lui Robert au nevoie de cat mai multe plimbari in aer liber. 
Pentru ca zilnic incearca sa mearga la plimbare cu Robert, reporterul O Seara Perfecta a insotit-o la una dintre ele. Tanara mamica a povestit cum decurge lupta contracronomentru pentru viata lui Robert, dar si cat de mult o copleseste mobilizarea si ajutorul oamenilor:
Robert inca are mare nevoie de ajutorul tau pentru a trai:
https://www.gofundme.com/f/lifeforrobert
Paypal: irina.grabazei@gmail.com
Revolut: +40751640814
Cont ING Romania: RO74INGB0000999905441861
Nume: Irina Grabazei
Cont MAIB Moldova: MD30AG000000022593763260
Nume: Grabazei Irina
Nr card: 4356960063220989
Pentru abonatii din R. Moldova:
expediati un sms cu numarul 590 la:
2910 (abonatii Unite, Moldcell), 1 sms - 45 MDL
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie