20.11.2020
7 barbati celebri care sunt inca singuri. De ce nu s-au casatorit

Ii iubesc milioane de femei, dar parca niciuna nu e facuta pentru ei. Cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul international dau impresia ca au facut pariu unii cu altii pentru a ramane vesnic fara pereche.

Cand Hugh Grant s-a casatorit la 57 de ani, un sfert din populatia globului pe parte feminina a lacrimat o saptamana. Jumatate din barbatii planetei a exclamat profetic: S-a mai dus unu’! Si mai sunt cativa pamanteni care cred ca insuratoarea e un eveniment firesc in viata omului, cum la fel de firesc e sa nu te intereseze deloc acest aspect. Nu-i asa, Alexander Skarsgard?

Citeste si :  Orice femeie viseaza sa puna mana pe vreunul dintre ei. De Ziua Barbatului facem un update la lista cu holtei

Iata 7 barbati celebri care sunt inca singuri, desi nu evita sa vorbeasca de casatorie!

Chris Evans

Supereroul filmelor Marvel si-a construit o imagine de tip dur, rece, care schimba partenerele pe banda rulanta. In realitate e un barbat care apreciaza linistea si solitudinea si care se simte foarte bine in sanul familiei. In ultimii ani a vorbit mult (chiar mult) despre posibilitatea intemeierii propriei familii, insa nimic nu s-a materializat.

Chiar vreau copii. Da, vreau. Imi plac lucrurile casnice. Vreau o sotie, vreau copii. Vreau sa sculptez dovleci, sa decorez brazi de Craciun si nimicuri din astea”, spunea actorul de 39 de ani pentru Men's Journal.

In ciuda declaratiilor sale deschise, nimic din ce spera nu s-a materializat pana acum. Ultima sa relatie serioasa este cea cu actrita Jenny Slate, cu care a fost in perioada mai 2016-martie 2018.

Drake

Rapperul american este un alt barbat ravnit care se pastreaza pentru femeia perfecta. Drake (34 de ani) a avut o relatie de 7 ani cu Rihanna, femeie pe care o va pastra mereu in amintirea sa. Despre Rihanna spunea ca „ea e femeia de care m-am indragostit la varsta de 22 de ani”. De atunci si pana acum, Drake a cautat o femeie care sa-i semene macar, insa niciuna nu s-a ridicat la pretentiile sale.

Totusi, rapperul are un copil cu pictorita franceza si fostul model Sophie Brassaux. Fiul lor, Adonis, are azi 3 ani.

Henry Cavill

Unii barbati chiar nu au noroc in dragoste, iar Henry Cavill s-ar putea numara printre ghinionisti. Actorul de 37 de ani a fost logodit, in 2011, cu Ellen Whitaker, practicanta de calarie. N-a mers, asa ca fiecare a luat-o pe drumul lui. Asa a dat peste actrita Kaley Cuoco, din The Big Bang Theory

A urmat o relatie cu Marisa Gonzalo, care a castigat notoritate dupa ce s-a aflat ca vindea informatii in presa despre viata lor privata. Henry Cavill si-a indreptat atentia asupra unei studente de 19 ani, Tara King, relatie care a fost considerata nepotrivita.

In 2017 a inceput sa se vada cu cascadoarea Lucy Cork, despre care credea ca este aleasa. Dar, cum spuneam... Henry Cavill e un ghinionist.

Scott Eastwood

Fiul marelui Clint Eastwood are inca rani care nu s-au inchis, care inca mai dor. Actorul de 34 de ani a suferit teribil in 2014, cand iubita sa de atunci a pierit intr-un accident de circulatie minor. Scott Eastwood a dezvaluit ca acel incident i-a afectat viata amoroasa si l-a facut incapabil sa iubeasca. 

Aveam o relatie cu o fata, acum cativa ani, care a murit intr-un accident de masina. Am mai pierdut prieteni; am pierdut cativa prieteni buni. Dar nu am mai pierdut niciodata pe cineva atat de intim, pe cineva atat apropiat”, a declarat actorul pentru GQ.

Alexander Skarsgard

Actorul suedez este un barbat singur, desi dorit de multe femei. In 2018, Alexander Skarsgard spunea ca, daca ar fi sa se insoare, alesa inimii lui ar fi o femeie britanica. Motivul? „E ceva legat de mentalitate. Britanicele au o sensibilitate la care eu reactionez. Fac haz de ele insele intr-un fel pe care eu il apreciez”, declara atunci actorul de 44 de ani. 

Michael B Jordan

Proaspat numit cel mai sexy barbat in viata in 2020, Michael B Jordan va avea o comunitate si mai mare de fani la sfarsitul anului pandemiei. Actorul cauta inca partenera potrivita pentru el, desi in utimii ani a fost legat de Catherine Paiz (star YouTube), Kiki Layne (actrita) si Cindy Bruna (model). 

Citeste si :  El e cel mai sexy barbat al anului, potrivit revistei People

Channing Tatum

Actorul Channing Tatum a experimentat viata de sot vreme de 10 ani, alaturi de actrita Jenna Dewan. In 2019, cei doi au divortat si impart custodia fetitei lor de 7 ani. Cu un an inainte ca divortul sa fie pronuntat de instanta, actorul a inceput o relatie cu solista Jessie J. Insa, intre ei doi nu s-a creat acea chimie pe care o astepta, asa ca s-au despartit. De doua ori in acelasi an. Acum, Channing Tatum e singur si nici nu planuieste sa-si refaca viata prea curand.

Citeste si :  Bianca Dragusanu, mai sexy ca niciodata. Vedeta s-a pozat goala, in asternuturi

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie