09.02.2023
5 motive sa alegi ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) pentru o munca mai eficienta si divertisment colorat

Cand vine vorba de munca eficienta, cu respectarea tuturor deadline-urilor, atunci noi, ca si utilizatori, evident avem nevoie de o performanta fara compromis si uneori chiar ceva mai mult. Cand vorbim insa de divertisment mai colorat si posibilitatea de portabilitate, atunci cu siguranta cautam marimi compacte, un design elegant si un display care sa coloreze profesionist toate procesele de pe ecran.

Vorbim in cele ce urmeaza despre puternicul laptop ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402). Analizam care sunt avantajele pe care le propune, dar si care ar fi acele 5 motive care te-ar determina sa alegi acest laptop pentru rutina ta zilnica si nu doar.

Asadar, sa-i dam bataie!

Puternicul si compactul ASUS Zenbook 14 OLED vine din segmentul laptopurilor clasice ale brand-ului. Un segment cu dispozitive subtiri si usoare, cu eticheta Premium pe ele. Acestea au fost dezvoltate pentru a raspunde rapid si eficient solicitarilor utilizatorului, pentru a fi usor utilizate si mereu la indemana prin prisma portabilitati si pentru a atrage privirile curiosilor prin designul lor.

Compact. Modern. Ecran OLED

Zenbook 14 OLED (UX3402) stabileste un nou standard de excelenta in materie de mobilitate. Acesta combina exact acele elemente cheie pe care adesea le cauta utilizatorul, pentru a-i satisface nevoia de portabilitate, eficienta in lucru si frumusete pentru bucuria ochilor.

Cantareste doar 1.39 kg, iar grosimea carcasei sale nu depaseste 16.9 mm. Un cadru modern si adaptat, ce-l face usor de luat zilnic la birou. Este dotat cu un display tactil OLED cu rama subtire in format 16:10, rezolutie 2.8K, luminozitate ridicata (pana la 550 cd/m²), acoperire cromatica cinematografica (100% DCI-P3), suport HDR si o acuratete a culorilor (certificata Pantone Validated).

Mentionam ca laptopurile brand-ului ASUS, inclusiv modelul Zenbook 14 OLED (UX3402), sunt echipate cu ecrane OLED. Avantajele acestei tehnologii consta in redarea excelenta a culorilor vii si realiste, asigura o viteza super rapida de raspuns si o rata de refresh super ridicata. De asemenea, ecranele OLED emit cu pana la 70% mai putina lumina albastra daunatoare decat afisajele LCD, ceea ce le face mai comode pentru ochi si mai recomandate de specialisti pentru protectia vederii.

Un model ASUS cu ecran OLED este mereu binevenit sa fie pus intr-o geanta pentru laptop pentru a fi luat usor la munca, excursii, calatorii, unde conexiunea la internet este esentiala.

Siguranta. Putere. Durata lunga de viata

Spuneam la inceput ca, pentru o munca eficienta, Zenbook OLED (UX3402) este solutia. Si asa si este. Performanta lui este reprezentata printr-o configuratie solida ce include: procesor Intel Core i7 de generatia a 12-a cu nucleu grafic Intel Iris Xe, 16 GB memorie RAM si memorie de stocare de 1T cu interfata PCIe 4.0 - ASUS Zenbook 14 OLED UX3402ZA (Core i5-1240P)

Munca si productivitatea pe acest device, fie ca vorbim de creare de continut, rutina zilnica sau divertisment are nevoie de viteza si putere, iar ASUS Zenbook 14 OLED UX3402ZA (Core i7-1260P) garanteaza aceste aspecte. Mai mult, componentele lui sunt de o calitate superioara, ceea ce-i confera o durata lunga de viata si siguranta pe tot parcursul utilizarii.

Sunet. Componentele externe si avantajele lor

Un alt pachet de avantaje pe care le propune ultrabook-ul nostru OLED sunt sunetul placut si dezvoltat dupa standarde moderne (certificat harman/kardon), precum si elementele externe, care permit o navigare mai usoara cu mai mult confort pentru utilizator.

Aici vorbim de un sistem audio cu amplificator inteligent si efecte audio Dolby Atmos, ce permite imersiunea completa in tot ceea ce se intampla pe ecran. Deblocarea lui Zenbook 14 OLED se realizeaza printr-o singura atingere a butonului de pornire, care incorporeaza si un scanner de amprente. La fel, de productivitate este responsabila si tastatura ergonomica ErgoSense + un touchpad inovativ cu numere – NumberPad 2.0.

Mai notam ca, pentru un plus valoare si confort, ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) este echipat cu balama ErgoLift, ce permite deschiderea lui pana la 180°. Balamaua ridica laptopul sub un unghi de cateva grade, care asigura o pozitie mai comoda a tastaturii, un proces de racire imbunatatit si un sunet impecabil, livrat de sistemul audio.

Nu trecem cu vederea si faptul ca, acest model corespunde cerintelor noului standard Intel Evo – pentru laptop-uri subtiri si usoare, care cuprinde un set de parametri: carcasa subtire, conectare instantanee, autonomie buna sau conectare wireless.

Durata lunga de viata a bateriei. Porturi si conectori pentru diverse periferice

La capitolul autonomie, tu ca si utilizator trebuie sa stii: durata de viata a bateriei e de pana la 18 ore, capacitatea ei fiind de 75 W/h, cu reincarcare rapida de la blocul de alimentare de 65 W

Laptopul vine cu un set divers de conectori si interfete pentru conectarea diferitor periferice, astfel ca experienta ta cu acest Zenbook sa fie unica si plina de avantaje. Deci, conectorii sunt: 1 port USB-A, 1 mufa HDMI, 2 porturi Thunderbolt 4/USB Type-С si 1 slot MicroSD – toate astea pentru incarcare, conectarea monitoarelor si a altor dispozitive de mare viteza.

Concluzie. Parerea expertului

ASUS Zenbook OLED (UX3402) e un pic mai mult decat eficienta si optimizare. Acest dispozitiv combina perfect eleganta clasicului cu tehnologiile moderne, adaptate cerintelor utilizatorului. Testandu-l, am dedus ca-si merita cu tarie numele de ultrabook performant, si asta datorita configuratiei sale solide: autonomie puternica, performanta interna ce raspunde in timp util la actiunile utilizatorului, elementele externe pentru un plus valoare si confort si desigur, ecranul sau OLED.

Daca ai ajuns pana aici si esti intrigat, sigur ai nevoie sa cunosti mai bine acest ultrabook OLED.

ASUS Zenbook OLED (UX3402) poate fi achizitionat rapid din magazinul online ultra.md sau direct din showroom – Str. Columna 170, unde vei gasi cel mai mare brand shop si cel mai mare sortiment de laptopuri ASUS din Moldova.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie