12.01.2021
30 de ani pe scena si nenumarate sacrificii aduse de fratii Bivol, in numele muzicii! Irina Bivol: „La momentul potrivit n-am avut posibilitatea sa fiu mai mult cu fiica mea, sa petrec mai mult timp cu ea, intotdeauna au existat turnee.”

Invitati la emisiunea O Seara Perfecta, Irina si Anatol Bivol au depanat amintiri, au povestit cum organizau concerte inainte si despre turneele din Moldova.

Citeste si :  In costum de culoare fucsia, palton mov si totusi eleganta. Tinuta pe care Maia Sandu a purtat-o la intalnirea cu presedintele ucrainean, Vladimir Zelenski 

Artistii spun ca la data de intai decembrie 1990 a avut loc lansarea duetului fratilor Bivol in lumea showbizului autohton. „Acasa tinem ca amintire bobina, cutiuta si e scrisa de manuta Irinei anul, data si piesa.”, spune Anatol Bivol.

Priveste interviul in intregime si afla mai multe despre cariera fratilor Bivol, dar si cum reuseau sa fie atat de frumos imbracati, avand mereu pe scena costume combinate.

Citeste si :  Vocile lor s-au combinat demult, iar ei abia acum. Duetul Dianna Rotaru si Max Zavidia are o chimie aparte. Trebuie sa-l vezi
Articole din aceeasi categorie