07.07.2023
Si vedetele lupta cu fobiile! Vezi care sunt fricile lui Ionel Istrati, Natalia Barbu, Emilian Cretu, dar si altii

Frica de a zbura cu avionul, frica de inaltime sau cea de trecere a timpului. Echipa perfecte.md iti prezinta care sunt fobiile a 8 vedete de la noi.

Emilian Cretu - autofobie

Autofobia este frica de a fi singur. Persoanele cu autofobie simt ca au nevoie de o alta persoana in jur pentru a fi in siguranta. „Unica fobie este singuratatea, in rest nu am fobii. Mereu am avut in preajma mea multi oameni: familia, prieteni si fani. Acest lucru ma face fericit si implinit”, a recunoscut actorul echipei perfecte.md.

Doinita Gherman - aviofobie

Interpreta a recunoscut ca ii este frica sa zboare si a povestit de asemenea intamplarea care a facut-o sa dobandeasca aceasta fobie. „Eu am mai multe, dar am sa va povestesc despre cea mai actuala. Mi s-a facut, mai nou, frica de zbor. Ultima data cand am ajuns pe aeroportul din Chisinau avionul in care ma aflam era foarte aproape sa aterizeze. Rotile erau desfacute, avionul foarte aproape de pamant, din clipa in clipa asteptam sa atingem solul cand brusc botul aeronavei s-a ridicat in sus, acesta luandu-si neasteptat zborul. Am petrecut cateva minute bune in aer pana sa aterizam din nou. Si de atunci eu imi iau cu mine parasuta, oriunde as zbura. Nu sunt sigura ca ar ajuta, multi zic ca e o nebunie curata, dar eu ma simt mult mai in siguranta asa. Las’ sa fie”, a povestit German.

Katy Rain - tripofobie

Buna! Cred ca am tripofobie. Intamplari deosebite nu am, doar reactii de dezgust la anumite imagini vizuale”, a recunoscut interpreta echipei perfecte.md.

Tripofobia este o forma excesiva de teama sau aversiune fata de obiectele cu multiple gauri mici sau puncte. Sentimentul de frica poate fi cauzat de unele tipuri de modele repetitive de pe suprafete cu multe gauri mici, de tipul buretilor de baie sau al capsunilor. 

Vasile Macovei - cinofobie si acrofobie

Artistul are frica de caini, dar si de inaltime. „Am fobie de caini, de mic am fost muscat de un catel si de atunci fug de ei. Si de inaltime, atunci cand stau pe marginea unui bloc inalt si nu am nicio siguranta agatata de mine”, a mentionat Vasile Macovei.

Natalia Barbu - acvafobie

„Apa adanca este fobia mea. Unica data cand am scapat de aceasta fobie a fost cand eram insarcinata cu Victor. Atunci am facut snorkeling. A fost probabil de la Victor acea incredere si libertate transmisa”, a dezvaluit interpreta.

Ionel Istrati - acrofobie

„De inaltime ma tem”, a explicat artistul.

Cornelia Stefanet - arahnofobie

Interpreta are frica de toate vietatile cu multe picioare. „Am o frica aparte fata de toate vietatile cu multe picioare, paianjeni, serpi, soareci. Am avut odata o intamplare cu un soarece, cind a sarit spre mine am strigat atat de tare, cred ca am trezit jumatate de tara, era pe la vreo 2 noaptea, alte intamplari cu aceste vietati nu am avut si nici nu-mi doresc, cred ca am toate sansele sa pierd cunostinta la cit de tare mi-e frica de ele”, a mentionat Cornelia Stefanet.

Satoshi - cronofobie

Cronofobia este o fobie specifica si, prin urmare, o tulburare de anxietate. Este o frica irationala care creeaza un mare disconfort si anxietate persoanei care o sufera, care tinde sa evite stimulul fobic in incercarea de a reduce simptomele negative asociate cu aceasta tulburare.„Fobia mea cea mai mare este trecerea timpului”, a explicat artistul.

De asemenea, Constantin Moscovici si Corneliu Botgros au mentionat ca nu au fobii.

Dar tu ce fobie ai?

Articole din aceeasi categorie